Luna septembrie 2023, Scorpion

Septembrie 2023, Scorpion
008 Scorpion              „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide 
             La începutul lunii socializezi, acorzi mai multă atenție relațiilor de prietenie, ești dornic să întâlnești oameni cu care împărtășești aceleași idealuri de viață, demarezi acțiuni comune, te integrezi într-un nou grup, o asociație care te promovează. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, interesul pentru a învăța lucruri noi având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. Până la jumătatea lunii septembrie este recomandat să acorzi mai multă atenție la problemele de sănătate. Nu vor lipsi provocările ce țin de relația cu colegii și/sau colaboratorii. La mijlocul lunii ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață.
            Prima  parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan sentimental, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile dorințe, așteptări fiind indicat să fii prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi din data de 29 septembrie, atunci când se aprind „scântei ” în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri de la simple contraziceri. După data de 23 septembrie te preocupi mai mult de propria persoană, în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine.
            În domeniul profesional încă de la începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează locul de muncă și care te vor pune oarecum în gardă. Până la jumătatea lunii septembrie este recomandat să eviți semnarea de colaborări, contracte, să demarezi un parteneriat întrucât revin în prim plan aspecte tensionate, care vizează relația cu colegii, cu șefii existând posibilitatea de a renunța la un contract de colaborare, pot să apară neplăceri legate de acte, documente oficiale.
            Domeniul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești susținut de un grup, o asociație din care faci parte având ocazia să pui în practică un proiect ambițios, menit să îți aducă câștiguri financiare pe termen îndelungat. Sfaturile unor prieteni sunt binevenite ceea ce te va inspira, te va motiva să muncești susținut dedicând efort și timp în cadrul unei activități derulate în comun cu persoane cu care rezonezi, din punct de vedere intelectual.
            Reușești să te faci mult mai ușor remarcat, cât timp îți urmezi propriul ideal și nu te lași atras în tot felul de activități care nu îți fac plăcere.