Luna septembrie 2023, Săgetător

Septembrie 2023, Săgetător
009 Sagetator           „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud
        În această lună apar noi posibilități de progres în plan profesional dar și de relansare a imaginii tale în societate sau în cadrul unei asocieri. Știi cum să îți expui ideile cu hotărâre primind susținerea superiorilor în demersurile profesionale pe care le faci, atunci când ai o mai mare nevoie. Este o perioadă de efort depus cu conștiinciozitate, ai multă energie și dinamism orientate către zona profesională. Te remarci și prin dorința de independență.
            La începutul lunii ești predispus la probleme în relația de cuplu, neplăceri datorate, în primul rând, sentimentului de neîmplinire în plan profesional sau a tensiunilor acumulate de-a lungul timpului, din cauza stresului de la locul de muncă. Din data de 16 septembrie se poate vorbi despre oportunitatea de a da startul unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus, care deține o funcție de răspundere sau pe care ai ocazia să o întâlnești prin intermediul unei deplasări în interes de serviciu.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se recomandă mai multă atenție și înțelegere în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 21 septembrie. Nu este exclus să apară tot felul de discuții în contradictoriu pe tema banilor sau a relației cu prietenii, la mijlocul lunii.
            După data de 23 septembrie se pot amplifica activitățile pe care le desfășori în cadrul unui grup în care vei juca rolul de lider. Dispui de abilități manageriale reușind astfel să mobilizezi oamenii pentru susținerea unui scop personal. Poți atrage noi oportunități de progres prin intermediul unei asociații sau a unui grup de prieteni. Din data de 29 septembrie îți va veni destul de greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Nu este exclus să fii prins într-un triunghi amoros neștiind prea clar ce alegere să faci. În ceea ce privește domeniul profesional încă de la începutul lunii ești ferm hotărât să faci o schimbare dând dovadă de ambiție, dedicare, energie încercând să concretizezi un proiect la care lucrezi de ceva timp. Sunt necesare noi investiții, ceea ce ar putea conduce la probleme în relația cu familia.
            Va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile și să o lași mai ușor cu petrecerile, întâlnirile cu prietenii, în prima parte a lunii atunci când pot apărea cheltuieli neprevăzute, necesitatea de a plăti taxe, impozite sau o datorie.