Luna septembrie 2023, Rac

Septembrie 2023, Rac
004 Rac              „Viața e un dar. Nu trebuie decât să ți-o faci frumoasă.” Oana Pellea
            În această lună au loc schimburi de informații, negocieri, reluarea unor conversații cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Setea de cunoaștere este binevenită având ocazia să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. Este timpul să te desprinzi din relații confuze, menite să te abată de la drumul tău. Încă de la începutul lunii se întrevăd probleme de comunicare în relația cu familia având ca subiect principal patrimoniul, o moștenire. Este important să accepți și sfaturile venite din partea partenerului de viață, îndrumări care se vor dovedi constructive pentru tine. Va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine în cadrul relației de cuplu, cum ai putea aplana un conflict sau de unde pornesc, de fapt, nemulțumirile partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cu siguranță vei primi multe răspunsuri și, chiar dacă nu vei avea suficient curaj pentru a schimba direcția, cel puțin ești conștient că mai ai încă de lucrat la capitolul relație de mariaj.
            În prima parte a lunii ești preocupat de modificările pe care vrei să le faci în propria locuință, aspecte care țin de achiziții, o vânzare/cumpărare de proprietate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi despre șansa de a te îndrăgosti sau de a readuce starea de pasiune, de armonie într-o relație de iubire. Din data de 15 septembrie poate să apară în viața ta o persoană de sex opus care îți redă starea de încredere și optimism. Pot apărea probleme care vizează o casă, propria locuință, necesitatea de a rezolva aspecte care țin de actele de proprietate sau o moștenire. Se poate pune problema unui partaj sau necesitatea de a renova propria locuință. Cert este că va trebui să fii prudent întrucât ești predispus la cheltuieli neașteptate, legate de casă sau părinți.
             După data de 23 septembrie ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, problemele legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri, prin intermediul cărora ai ocazia să te redescoperi. Este posibil să te lași copleșit de trecut, de aminitiri, încerci să revii în locurile dragi, să reîntâlnești oameni la care ai ținut în trecut.   
            Chiar dacă începi luna cu încredere în tine și cu speranța în suflet că vei reuși să ajungi la ceea ce ți-ai propus în plan profesional, vei avea totuși uimirea să constați că anumite persoane au grijă să se folosească de tine, de experiența ta precum și de informațiile de care dispui. Totul este să o lași mai ușor cu ambițiile prostești încercând să demonstrezi celorlalți că tu deții adevărul absolut și că nu ai de învățat de la nimeni întrucât le știi pe toate. Ei bine, o astfel de atitudine nu face decât să declanșeze tot felul de nemulțumiri în relația cu colegii și chiar cu șefii, îndeosebi în prima parte a lunii.
             Domeniul financiar este oarecum incert în această lună neputând fi vorba despre modificări semnificative în bine, dar nici în rău. Ai în minte tot felul de planuri, dar încă nu este momentul potrivit să acționezi în această direcție încercând să le concretizezi.