Luna septembrie 2023, Pești

Septembrie 2023, Pești
012 Pesti        „Să vrei să fii altcineva e o risipă a persoanei care ești.” Kurt Cobain
       În această lună pui mai mult accent pe relația cu ceilalți, se reconfigurează vechile relații, se finalizeză colaborări care nu îți sunt de folos pentru a da startul altor relații, mult mai promițătoare. Relațiile se bazează acum pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin umor dar și nevoia de a socializa, de a interacționa mai mult cu oamenii.
            În ceea ce privește relația de cuplu, până în data de 15 septembrie se preconizează răsturnări de situație ce au legătură cu banii partenerului de viață, o moștenire. Nu vor lipsi provocările care vizează un parteneriat sau o asociere. Din 16 septembrie septembrie se reconfigurează aspectele care vizează o relație intimă, o moștenire, un partaj sau banii veniți prin intermediul celorlalți. Pot apărea situații de viață care te iau prin surprindere având ocazia să intri în posesia unor secrete fiind nevoie să te mobilizezi cât mai rapid pentru a rezolva aspecte mai puțin favorabile. De evitat semnarea de contracte, colaborări sau de a ține cont de promisiunile care ți se fac în plan sentimental, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            Din data de 23 septembrie încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației de mariaj. Se poate vorbi despre dinamism, dorință de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi ce anume îți dorești, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau călătorii în doi, departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie. După data de 25 septembrie ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației de cuplu. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii.
            După data de 26 septembrie pui mai multă pasiune în ceea ce faci încercând să privești evenimentele dincolo de aparențe. Ești atras de ocultism, de relații secrete, este posibil chiar să întâlnești oameni cu care împărtășești o nouă viziune despre viață. Ai ocazia să primești bani, susținere financiară prin intermediul altora, prin partenerul de viață sau primești beneficii financiare de pe urma unei afaceri derulate în trecut.
            În ceea ce privește domeniul profesional se anunță aspecte interesante, îndeosebi la începutul lunii, atunci când un șef ar putea să profite de bunăvoința ta și astfel poate să te nedreptățească la salariu sau ești nevoit să intervii cu oarecare impulsivitate pentru a reuși să obții ceea ce consideri că ți se cuvine. Va trebui să fii precaut la schimbările pe care vrei să le faci, vis-a-vis de domeniul profesional, să asculți și de sfatul unor persoane care au mai multă expriență în domeniul în care activezi. De evitat cumpărăturile costisitoare sau investirea de banii într-o afacere personală în prima parte a lunii septembrie fiindcă perioada nu este favorabilă!
               Se recomandă prudență în afaceri, în preajma datei de 29 septembrie, atunci când există riscul de a pierde bani ca urmare a unor investiții nefavorabile. Nu te grăbi să scoți bani din contul personal pentru orice colaborare. Este important să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care cunoaște bine proiectul pe care vrei să îl demarezi.