Luna septembrie 2023, Leu

Septembrie 2023, Leu
005 Leu          „Când atingeți iluminarea, o singură relație nu va mai exista: relația cu propria persoană. Odată ce ați renunțat la ea, toate celelalte relații vor fi relatii de iubire.” Eckhart Tolle
          În această lună vei pune mai mult accent pe muncă și câștiguri financiare dar și pe studiu, relația cu rudele apropiate, negocieri, cursuri, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Dai dovadă de curaj, ambiție, energie iar cei din jur te vor ajuta pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți asumi riscuri bine calculate fiind capabil de reacții rapide implicându-te în activități menite să îți aducă reușite, în plan financiar. Ai capacitatea de a-ți canaliza energia de care dispui cu folos, în direcția dorită de tine, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și câștiguri financiare.
               Din data de 15 septembrie se recomandă mai multă atenție la actele, documentele oficiale, la negocierile pe care le faci dar și la relația cu rudele apropiate. Muncești susținut, te dedici unor proiecte profesionale folosind din plin fiecare moment pentru a pune la punct aspecte importante care vizează și colaborări profesionale. Primești sfaturi valoroase din partea partenerului de viață ceea ce ar putea să îți aducă și mai mulți bani în cont. Porți tot felul de discuții constructive cu partenerul de viață casa, familia fiind deosebit de importante pentru tine pentru a reuși să te detașezi de orice probleme care vizează domeniul socio-profesional. La jumătatea lunii va trebui să dai dovadă de prudență în relația de cuplu, să cauți o cale de mijloc, să cedezi de la tine și să o lași mai ușor cu ego-ul.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se pare că ești mult mai deschis către flirt, joc, distracții în relația cu sexul opus punând mai mult accent pe sexualitate. Ești predispus la dezamăgiri, despărțiri, aflarea unor secrete care te ajută să te eliberezi dintr-o relație sentimentală și așa păguboasă, care a pus, poate, prea multă presiune asupra ta, în ultima perioadă.
            În a doua parte a lunii te poți bucura de noroc la bani, o mai bună colaborare cu superiorii. Ambiția și inteligența te ajută să te remarci în colectivul de muncă. În această lună ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră, este posibil să îți intre în cont mai mulți bani, primești o mărire de salariu dar și cheltui mai mult decât ți-ai propus. Trebuie să fii mult mai chibzuit, atent la cumpărăturile care le faci pentru casă, familie. Din data de 23 septembrie dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate și creativitate în comunicare simțindu-te în largul tău, cât timp acumulezi informații și le transmiți celor din jurul tău. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru sau în familie prin generozitate, afecțiune.
            În ceea ce privește domeniul financiar, în a doua parte a lunii, îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concretizezi proiecte ambițioase și de succes, pe termen îndelungat. Se recomandă prudență la achizițiile pe care le faci, la negocieri, semnarea de contracte, îndeosebi în preajma datei de 29 septembrie, atunci când ești predispus la pierderi financiare.