Luna septembrie 2023, Gemeni

Septembrie 2023, Gemeni
003 Gemeni             „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli
            În prima parte a lunii dedici timpul familiei, unei renovări a casei sau chiar schimbării locuinței. Ești preocupat să achiziționezi o nouă proprietate sau vrei să faci schimbări importante în propria gospodărie fiind necesar să apelezi la rezervele financiare sau încerci să obții un împrumut bancar. Ai ocazia să faci călătorii în locurile natale, să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau pur și simplu să petreci mai mult timp alături de familie, părinți.
Până în data de 15 septembrie ceea ce părea romantic fiind sigur că ții lucrurile sub control într-o relație de dragoste, se poate dovedi destul de neclar, confuz, ba chiar se poate ajunge la agresivitate, certuri, mai ales în preajma datei de 29 septembrie. Ascultă-ți sufletul și nu te grăbi să dai startul unei relații care este complicată din start considerând că poți deține controlul asupra situației.
            Partenerul de viață are un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții susținându-te moral în demersurile tale profesionale. În preajma datei de 19 septembrie te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici pot să apară tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață, probleme care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate.
Din data de 15 septembrie ești mult mai dornic să socializezi cu persoane de sex opus impresionând prin umor și bună dispoziție, diplomație și sex-appeal. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 19 septembrie, atunci când ești predispus la certuri, despărțire, dezamăgire în plan amoros. Din data de 23 septembrie  ai mai multă deschidere către propriul copil concentrându-te pe educația acestuia. Planul sentimental capătă conotații aparte putându-se vorbi acum despre șansa de a da startul unei (noi) relații de iubire sau de a te reîntâlni cu o persoană dragă din trecut. Dedici mai mult timp distracției, petrecerii timpului liber alături de prieteni preferând să te destinzi, să te bucuri de fiecare moment.
            În ceea ce privește domeniul profesional este o lună în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri modului în care îți desfășori activitatea lucrativă. Încă de la începutul perioadei se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere din partea familiei pentru a reuși să pui în practică proiecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios, menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Nu te baza pe promisiunile venite din partea unor amici, în ceea ce privește susținerea în plan profesional.
            Evită să împărtășești cu colegii ideile tale, un proiect la care lucrezi de ceva timp, îndeosebi în prima parte a lunii, întrucât ești predispus la furt de idei, dezamăgiri, încurcături care vizează un contract de colaborare, documente oficiale. Pe final de lună te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți altercațiile cu colegii sau colaboratorii.
            Planul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a acestei luni. Evită implicarea în investiții riscante, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare, în prima parte a lunii.