Luna septembrie 2023, Fecioară

Septembrie 2023, Fecioară
006 Fecioara         „Ne naștem din nou în fiecare dimineață. Ce facem astăzi este ceea ce contează cel mai mult.” Buddha
       În această perioadă ai șansa de a te pune în valoare, poți da un nou sens propriei existențe, te preocupă modul în care te îmbraci, îți înnoiești garderoba, socializezi mai mult. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar aceasta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor destinul, să îți concretizezi ideile. Este o perioadă în care este deosebit de important să îți acorzi mai mult timp, să te odihnești, să dedici timp activităților care îți fac plăcere. Până în data de 15 septembrie se va observa o mai mare nevoie de reorganizare a vieții personale dar și a resurselor materiale. Până în data de 23 septembrie pot apărea tot felul de nemulțumiri care vizează câștigurile financiare astfel că se recomandă prudență la cheltuielile pe care le faci. Indiferent de obstacolele apărute în relația de cuplu știi cum să gestionezi mult mai eficient situațiile cu care te confrunți.
          Se recomandă atenție, îndeosebi în preajma zilei de 19 septembrie, atunci când este posibil să nu fii într-o formă tocmai favorabilă putând să te confrunți cu o stare de confuzie, de neîmplinire sau ai sentimentul că nu ești apreciat suficient de către partenerul de viață și de aici apar tot felul de discuții contradictorii, contraziceri, ai sentimentul că nu ești înțeles. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că aceastea te vor ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj.
            Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu, din data de 15 septembrie reușești să te impui, să îți exprimi direct intențiile într-o relație sentimentală în care ești implicat de ceva timp. Nu mai accepți jumătăți de măsură considerând că este timpul să pui punct unei relații care nu îți împlinește așteptările. Pe tot parcursul acestei luni se recomandă atenție la modul în care relaționezi cu partenerul de viață. De la simple discuții se poate ajunge destul de ușor la reproșuri, tot felul de acuzații. Fii atent la modul în care îți exprimi nemulțumirile și las-o mai ușor cu critica!
            În ceea ce privește domeniul profesional încerci să te mobilizezi după o pauză, o vacanță bine meritată. Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, în relația cu asociații, mai ales în preajma zilei de 29 septembrie. Chiar dacă ți se prezintă propuneri de colaborare destul de tentante, oportunități de progres în plan financiar, ocazia de a semna un contract de muncă aparent avantajos, este bine să fii precaut și să observi ce se află, de fapt, în spatele acestor propuneri. Există riscul să te implici într-o afacere nerentabilă sau să investești bani într-un proiect care se va dovedi în defavoarea ta.
            Va trebui să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu colegii de muncă întrucât ai tendința să ajungi destul de ușor la conflicte cu aceștia, îndeosebi în preajma datei de 19 septembrie, având ca subiect principal banii. După data de 23 septembrie urmează o perioadă de valorificare a propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, ca urmare a demarării unor colaborări. Dai dovadă de simț practic, ai capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite din muncă proprie sau găsești un loc de muncă mai bine plătit.
            Din data de 29 septembrie este recomandat să nu te grăbești, atunci când vine vorba despre propuneri de asociere sau de schimbare a locului de muncă. Se reeditează aspecte care vizează banii, taxe și impozite, pierderi menite să îți dea sentimentul că bați pasul pe loc sau că nu reușești să te manifești așa cum ți-ai dori.