Luna septembrie 2023, Capricorn

Septembrie 2023, Capricorn
010 Capricorn         
     „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates
    În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu persoane aflate la mare distanță. Nu vor lipsi călătoriile departe de casă, eventual în străinătate sau pentru demararea unor colaborări cu persoane sau firme aflate în străinătate, dar și pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pentru a urma cursuri (post)universitare. Este lună favorabilă pentru a aborda dintr-un unghi diferit propria existență având ocazia să te întâlnești cu oameni deosebiți, ghizi, mentori, profesori care vor să te îndrume. Reușești să treci cu bine peste obstacole care țin de studii. În prima parte a lunii au loc schimbări rapide, răsturnări de situație, fie renunți brusc la o relație pentru a da startul unei relații mult mai incitante, fie te implici într-o relație sentimentală din care ai parte și de avantaje materiale și/sau în plan profesional.
            Viața de cuplu este palpitantă, ba chiar se poate spune că reușești cu greu să menții un echilibru între carieră și relația de cuplu. Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe, dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate că nu știi sau refuzi să crezi este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, totul e să fii organizat și să nu te implici în mai multe activități simultan.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu pot apărea noi oportunități de a da startul unei relații sentimentale, îndeosebi în a doua parte a lunii. Te remarci prin dorința de a călători alături de persoana iubită sau de a experimenta în plan sentimental cu o persoană de sex opus, aflată la distanță sau în străinătate. Ești bine dispus bucurându-te de momente de pasiune, joc și încântare, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este nevoie de discuții sincere, deschise cu persoana iubită având ocazia să descoperi lucruri uimitoare despre cel cu care ești într-o relație sentimentală.
           Ai ocazia de a urma cursuri de perfecționare sau pentru a călători în interes de serviciu, o perioadă favorabilă în acest sens ar fi în a doua parte a lunii. Din data de 23 septembrie cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Este nevoie de multă atenție la deciziile pe care le iei în carieră întrucât pot apărea probleme cu autoritățile confruntându-te cu sancțiuni, amenzi, îndeosebi în preajma datei de de 29 septembrie. Pe tot parcursul acestei luni este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare pe detalii. Este o perioadă în care va trebui să îți asculți intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime.
          În domeniul financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să cumperi tot felul de cadouri pentru prieteni sau să faci achiziții care nu sunt necesare.