Luna septembrie 2023, Berbec

Septembrie 2023, Berbec
001 Berbec       „Acceptarea prezentului este acceptarea vieții, deoarece momentul de acum este inseparabil de viață.” Eckhart Tolle
       În această lună acorzi un interes deosebit relației cu colegii și/sau colaboratorii. Pot apărea schimbări importante în zona profesiei, simți nevoia de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. Dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, dedicare la locul de muncă implicându-te în aspectele care vizează un proiect profesional. Este o perioadă dedicată muncii dar și propriei sănătăți fiind deosebit de important să adopți un regim alimentar și de viață echilibrat.
             Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi acum despre șansa de a oficializa relația de dragoste existentă, îndeosebi din data de 23. Trebuie să fii prudent, în ceea ce privește exprimarea exagerată a propriilor dorințe întrucât există riscul să fii perceput de către celălalt ca fiind orgolios, mofturos, plin de toane, ca și cum lumea trebuie să se învârtă doar în jurul tău. Până în data de 15 septembrie pot apărea tot felul de nemulțumiri în relația cu ceilalți, îndeosebi în relația de cuplu sau în cadrul unor asocieri, fiind nevoie de mai multă atenție la documentele oficiale pe care le semnezi. Ești predispus la tot felul de încurcături, pierderi de documente sau răzgândiri venite din partea celor cu care relaționezi.
            Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 29 septembrie. Se poate vorbi despre o reevaluare a relației de cuplu sau a unei asocieri.  Agitația, grijile de la serviciu sau o afacere personală ar putea declanșa divergențe, neplăceri în relația de cuplu care vor fi greu de gestionat. Din data de 23 septembrie îți concentrezi atenția în zona relațională având ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de colaborare sau poți da o nouă direcție relației de cuplu deja existentă. Totul este să fii atent la cei cu care vrei să te asociezi, la reacțiile venite din partea partenerului de viață și să ai o mai mare deschidere către nevoile celuilalt.
            A doua parte a lunii este favorabilă în plan profesional fiind vorba despre șansa de a negocia un contract de muncă în favoarea ta, poți să primești o mărire de salariu, prime, aprecieri din partea șefilor și a colegilor. Te remarci prin dedicare, punctualitate, conștiinciozitate. În ultimul decan al lunii ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient, în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, îndeosebi în preajma datei de 30 septembrie.
În ceea ce privește domeniul financiar, ești predispus la câștiguri neașteptate, venite ca urmare a originalității, a capacității de a te mobiliza, de a-ți asculta intuiția. Știi cum să valorifici abilitățile de care dispui, îți organizezi cu mai multă atenție timpul de lucru, relațiile dând dovadă de energie, muncind neobosit pentru a-ți împlini obiective clare, ce vizează câștigurile financiare.
            În această lună este vei acorda mai multă atenție la problemele care țin de propriul organism, alimentație și igienă, sănătatea personală. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, găsești o dietă mult mai eficientă.