Luna septembrie 2023, Balanță

Septembrie 2023, Balanță
007 Balanta              „Nu ceea ce împlinești, ci obstacolele pe care le întreci contează. Acestea îți definesc în mod real cariera.” Carton Fisk
            Încă de la începutul lunii ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în activități în care te regăsești, te simți util celorlalți, ai curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Ai ocazia să realizezi lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, ai dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău. Preferi să stai oarecum retras de lume sau să dedici mai mult timp aspectelor care țin de suflet.
Din data de 15 septembrie sunt favorizate semnarea de (noi) contracte, poți da startul unor parteneriate de la care ai așteptări să îți aducă recunoaștere în plan social. În preajma datei de 19 septembrie este posibil să te simți neînțeles de către familie și de aici pot să apară probleme și în relația de cuplu. Este indicat să fii precaut la ce destăinuiri faci părinților despre relația de mariaj întrucât de la simple povestiri poate să se ajungă la adevărate neînțelegeri în mariaj.
            În a doua  parte a lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere. Din data de 23 septembrie îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social. Din data de 27 septembrie lucrurile tind să iasă de sub control în relația de cuplu fiind vorba despre comunicare tensionată, una spui și alta se înțelege și de aici se poate ajunge la certuri în relația de mariaj. Este important să observi ce anume te deranjează și să încerci să explici cu mai mult calm și răbdare propriile nemulțumiri. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica într-o relație amoroasă sau reușești să readuci starea de echilibru în relația deja existentă. Există sentimentul de neîncredere, impresia că dăruiești iubire cuiva care nu merită.
            În ceea ce privește domeniul profesional, în această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru reușind să joci un rol important în a mobiliza colegii pentru concretizarea și finalizarea unor obiective importante. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă în preajma datei de 29 septembrie întrucât pot apărea tot felul de situații neplăcute datorate, fie bârfelor, fie confuziilor sau a dorinței unora de a te destabiliza, din punct de vedere psihic-emoțional. Ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește.
            În a doua parte a lunii sunt favorizate acțiunile derulate în secret pentru a reuși să pui în aplicare proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.