Luna septembrie 2021, Vărsător

Septembrie 2021, Vărsător
011 Varsator         „Ne naștem din nou în fiecare dimineață. Ce facem astăzi este ceea ce contează cel mai mult.” Buddha
      În această lună vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes, ești dornic să regăsești starea de bine, fie prin implicarea în noi relații intime, fie abordând noi domenii de interes, eventual din domeniul ocultismului. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri.
            Încă de la începutul lunii se poate vorbi despre propuneri venite din partea unei persoane de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului. Nu este exclus să cedezi ispitei și astfel poți să ajungi la tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. Ești dornic să  experimentezi mai mult în plan erotic, sexual și astfel dai startul unei relații de amor destul de complicată. Pe de altă parte ești mult mai dispus să îți exprimi romantismul, afecțiunea față de o persoană dragă, care a rămas alături de tine la bine și la greu, de-a lungul timpului. Din data de 27 septembrie se poate vorbi despre ocazia de a reveni asupra unei foste relații de iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste prejudecăți. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre reactivarea unor tensiuni în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, ce vrei de fapt.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi despre reale momente de romantism, afecțiune, mai mult timp petrecut împreună cu partenerul de viață. În prima parte a lunii ai ocazia să redescoperi bucuria de a fi în doi, călătorești mai mult alături de partenerul de viață. După data de 22 septembrie simți nevoia de a călători departe de casă, de a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre noi posibilități de dezvoltare personală, de înscriere la cursuri de perfecționare, urmarea unor studii universitare sau postuniversitare.
            În ceea ce privește domeniul profesional la începutul lunii te confrunți cu neplăceri la locul de muncă, pierderi datorate neatenției sau oboselii. Există riscul să te cerți cu colegii sau gândești una și exprimi cu totul altceva și de aici pot să apară tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. În preajma datei de 17 septembrie ai tendința să fii impulsiv în relația cu un partener de afaceri, cu colaboratori astfel că se recomandă prudență în deciziile pe care le iei precum și modul în care cauți să obții anumite avantaje materiale.
             Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datei de 14 septembrie, atunci când este posibil să plătești taxe și impozite, un credit care trebuie achitat, o amendă sau în privința negocierilor pentru o moștenire, un partaj. Sunt benefice călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau șefii până în preajma datei de 27 septembrie.
            În prima parte a lunii se poate vorbi despre șansa de a obține un ajutor financiar din partea partenerului de viață sau să obții un credit bancar avantajos pentru tine. Din 27 septembrie se recomandă prudență la deciziile pe care le iei vis-a-vis de bani, o relație intimă, un partaj sau proces întrucât pot apărea tot felul de încurcături, pierderi de acte importante.