Luna septembrie 2021, Taur

Septembrie 2021, Taur
002 Taur         „Acceptarea prezentului este acceptarea vieții, deoarece momentul de acum este inseparabil de viață.” Eckhart Tolle
       În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activități care necesită creativitate, inspirație, dedicare și atenție la detalii reușind să pui suflet într-un (nou) hobby sau activități derulate împreună cu copiii. Te bucuri de zile de romantism, de iubire având șansa la o nouă iubire, la un nou start în plan sentimental, îndeosebi din data de 7 septembrie. Chiar dacă vor mai apărea și sentimente contradictorii, vis-a-vis de o relație sentimentală, ai ocazia să te lămurești ce vrei, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a face ca lucrurile să se deruleze favorabil pentru tine, în plan amoros.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau bine, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, te dedici unui proiect derulat în comun, călătorești mai mult, reușind să îmbini utilul cu plăcutul. Din data de 10 septembrie apar oportunități de a da startul unei relații de cuplu, dacă nu ești deja într-o relație. Până pe 27 septembrie se preconizează evenimente menite să îți bucure sufletul, îndeosebi atunci când vine vorba despre dragoste, relația cu persoana iubită. Spre sfârșitul lunii te poți aștepta la revenirea unei foste relații de iubire sau se poate reconfigura relația existentă, pot apărea discuții legate de trecut ceea ce nu îți va fi confortabil, din punct de vedere psihic-emoțional. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi, ci să primești dragoste și apreciere.
            În ceea ce privește domeniul profesional, în prima parte a lunii te remarci prin creativitate, inspirație, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care necesită imaginație. Ești atent la detalii având ocazia să dezvolți un nou hobby sau să îl transformi pe cel actual într-o profesie care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Te bucuri de aprecierea superiorilor ceea ce ar putea să îți aducă și beneficii materiale. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate, conștiinciozitate, idei originale, efort susținut fiind important să rămâi ancorat în realitate și să nu cazi în capcana pusă de către dușmanii ascunși, care vor cu orice chip să te denigreze.
            Din data de 22 septembrie îți concentrezi atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. La serviciu este mult de lucru, se preconizează schimbări, efort intelectual și fizic. Reluarea unei activități vine acum cu provocări și mai mari, dar care te vor pune în situația de a învăța ceva nou, progresezi profesional. Bazează-te pe eforturile tale și ai mai multă încredere în tine, în faptul că te vei descurca în oprice situație!
Din 27 septembrie se recomandă mai multă atenție asupra propriului organism, eventual încearcă să adopți un regim alimentar și de muncă echilibrat. Spre sfinalul lunii au loc reevaluări la locul de muncă, se reiau unele discuții oarecum neplăcute dar menite să te mobilizeze, să te forțeze să dai tot ce este mai bun, să valorifici la maxim experiența de care beneficiezi în plan profesional. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții sau superiorii.