Luna septembrie 2021, Scorpion

Septembrie 2021, Scorpion
008 Scorpion          Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy
       La începutul lunii socializezi, acorzi mai multă atenție relațiilor de prietenie, ești dornic să întâlnești oameni cu care împărtășești aceleași idealuri de viață, demarezi acțiuni comune, te integrezi într-un nou grup, o asociație care te promovează. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, interesul pentru a învăța lucruri noi, interesante având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte.
            Va trebui să dai dovadă de prudență în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 17 septembrie, atunci când este posibil să ajungi la certuri cu partenerul de viață, ca urmare a unor probleme legate de casă, o proprietate sau datorită implicării părinților în relația ta.
            La mijlocul lunii ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață. A doua parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan amoros, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile dorințe, așteptări fiind indicat să fii prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi din data de 27 septembrie, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri de la simple contraziceri.
            După data de 22 septembrie te preocupi mai mult de propria persoană, în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine.
            În domeniul profesional încă de la  începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează locul de muncă și care te vor pune oarecum în gardă. Din data de 27 septembrie se recomandă să eviți semnarea de colaborări, contracte, să demarezi un parteneriat întrucât  revin în prim plan aspecte tensionate, care vizează relația cu colegii, cu șefii existând posibilitatea de a renunța la un contract de colaborare, pot să apară neplăceri legate de acte, documente oficiale.
            Domeniul financiar este bine aspectat, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești susținut de un grup, o asociație din care faci parte având ocazia să pui în practică un proiect ambițios, menit să îți aducă câștiguri financiare pe termen îndelungat. Sfaturile unor amici sunt binevenite ceea ce te va inspira, te va motiva să muncești susținut dedicând efort și timp în cadrul unei activități derulate în comun cu persoane cu care rezonezi, din punct de vedere intelectual.
            Reușești să te faci mult mai ușor remarcat, cât timp îți urmezi propriul ideal și nu te lași atras în tot felul de activități care nu îți fac plăcere.