Luna septembrie 2021, Rac

Septembrie 2021, Rac
004 Rac           Starea de a fi în prezent nu e o stare a minții; întreaga ființă participă la ea.” Eckhart Tolle
        Începi această lună cu dorința de a acumula cât mai multe informații, de a călători, relaționa cu rude apropiate. Au loc schimburi de informații, negocieri, reluarea unor conversații cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Setea de cunoaștere este binevenită având ocazia acum să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. Este timpul să te desprinzi din relații confuze, menite să te abată de la drumul tău.
          Încă de la începutul lunii se întrevăd unele probleme de comunicare în relația cu familia având ca subiect principal patromoniul, o moștenire. Este important să accepți și sfaturile venite din partea partenerului de viață, îndrumări care se vor dovedi constructive pentru tine. Va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine în cadrul relației de cuplu, cum ai putea aplana un conflict sau de unde pornesc, de fapt, nemulțumirile partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cu siguranță vei primi multe răspunsuri și, chiar dacă nu vei avea suficient curaj pentru a schimba direcția, cel puțin ești conștient că mai ai încă de lucrat la capitolul relație de mariaj.
            În prima parte a lunii vei fii mult mai preocupat de modificările pe care vrei să le faci în propria locuință, aspecte care țin de achiziții, o eventuală vânzare/cumpărare de proprietate. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi despre șansa de a te îndrăgosti sau de a readuce starea de pasiune, de armonie într-o relație de iubire. Din data de 10 septembrie există predispoziția să apară în viața ta o persoană de sex opus care poate să îți redea starea de încredere și optimism.
             După data de 22 septembrie ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, la eventualele probleme legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri, prin intermediul cărora ai ocazia să te redescoperi. Este posibil să te lași copleșit de trecut, de aminitiri, încerci să revii în locurile dragi, să reîntâlnești oameni la care ai ținut în trecut.   
            Chiar dacă începi luna cu încredere în tine și cu speranța în suflet că vei reuși să ajungi la ceea ce ți-ai propus în plan profesional, vei avea totuși uimirea să constați că anumite persoane au grijă să se folosească de tine, de experiența ta precum și de informațiile de care dispui. Totul este să o lași mai ușor cu ambițiile prostești încercând să demonstrezi celorlalți că tu deții adevărul absolut și că nu ai de învățat de la nimeni întrucât le știi pe toate. Ei bine, o astfel de atitudine nu face decât să declanșeze tot felul de nemulțumiri în relația cu colegii și chiar cu șefii, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Din 27 septembrie pot apărea probleme care vizează o casă, propria locuință, necesitatea de a rezolva aspecte care țin de actele de proprietate sau o moștenire. Se poate pune problema unui partaj sau necesitatea de a renova proproia locuință. Cert este că va trebui să fii prudent întrucât ești predispus la cheltuieli neașteptate, legate de propria locuință sau părinți.
            Domeniul financiar este oarecum incert în această lună neputând fi vorba despre modificări semnificative în bine, dar nici în rău. Ai în minte tot felul de planuri, dar încă nu este momentul potrivit să acționezi în această direcție încercând să le concretizezi.