Luna septembrie 2021, Capricorn

Septembrie 2021, Capricorn
010 Capricorn       Când atingeți iluminarea, o singură relație nu va mai exista: relația cu propria persoană. Odată ce ați renunțat la ea, toate celelalte relații vor fi relatii de iubire.” Eckhart Tolle
         Este o perioadă favorabilă călătoriilor peste hotare sau pentru demararea unor colaborări cu persoane sau firme aflate în străinătate, dar și pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pentru a urma cursuri universitare. Este lună favorabilă pentru a aborda dintr-un unghi diferit propria existență având ocazia să te întâlnești cu oameni deosebiți, ghizi, mentori, profesori care vor să te îndrume. Reușești să treci cu bine peste obstacole care țin de studii.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu pot apărea noi oportunități de a da startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a lunii. Te remarci prin dorința de a călători alături de persoana iubită sau de a experimenta în plan sentimental cu o persoană de sex opus, aflată la distanță sau în străinătate. Ești bine dispus bucurându-te de momente de pasiune, de joc și încântare, îndeosebi până la jumătatea acestei luni.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste, lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi în prima parte a lunii. Este nevoie de discuții sincere, deschise cu persoana iubită având ocazia să descoperi lucruri uimitoare despre cel cu care ești într-o relație sentimentală. Au loc schimbări rapide, răsturnări de situație, fie renunți brusc la o relație pentru a da startul unei relații mult mai incitante, fie te implici într-o relație sentimentală din care ai parte și de avantaje materiale și/sau în plan profesional. Viața de cuplu este palpitantă, ba chiar se poate spune că reușești cu greu să menții un echilibru între carieră și relația de cuplu.
            Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe, dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate că nu știi sau refuzi să crezi este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, totul e să fii organizat și să nu te implici în mai multe activități simultan. Din data de 10 septembrie se preconizează o perioadă favorabilă pentru a dezvolta relații de colaborare, de progres în domeniul tău de lucru. Poate fi ocazia de a urma cursuri de perfecționare sau pentru a călători în interes de serviciu, o perioadă favorabilă în acest sens ar fi în intervalul 1 – 26 septembrie. Din data de 22 septembrie cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Este nevoie de multă atenție la deciziile pe care le iei în carieră întrucât pot apărea probleme cu autoritățile confruntându-te cu sancțiuni, amenzi, îndeosebi în preajma datei de de 27 septembrie.
            Pe tot parcursul acestei luni este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare pe detalii. Este o perioadă în care va trebui să îți asculți intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime.
             În domeniul  financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să cumperi tot felul de cadouri pentru prieteni sau să faci cumpărături care nu sunt necesare.