Luna septembrie 2021, Balanță

Septembrie 2021, Balanță
007 Balanta          „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide 
      Încă de la începutul lunii preferi să stai oarecum retras de lume sau să dedici mai mult timp aspectelor care țin de suflet. Ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în activități în care te regăsești, te simți util celorlalți, ai curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Poți realiza lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, ai dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău.
            În preajma datei de 6 septembrie este posibil să te simți neînțeles de către familie și de aici pot să apară probleme și în relația de cuplu. Este indicat să fii precaut la ce destăinuiri faci părinților despre relația de mariaj întrucât, de la simple povestiri, poate să se ajungă la adevărate neînțelegeri în mariaj.
            În prima parte a lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere. Din data de 22 septembrie îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social.
            Din data de 27 septembrie lucrurile tind să iasă de sub control în relația de cuplu fiind vorba despre o comunicare tensionată, una spui și alta se înțelege și de aici se poate ajunge la certuri în relația de mariaj. Este important să observi ce anume te deranjează și să încerci să explici cu mai mult calm și răbdare propriile nemulțumiri.
            Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica într-o relație amoroasă sau reușești să readuci starea de echilibru în relația deja existentă. Există sentimentul de neîncredere că ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită.
            În ceea ce privește domeniul profesional, în această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru reușind să joci un rol important în a mobiliza colegii pentru concretizarea și finalizarea unor obiective importante. În intervalul 7 – 25 septembrie este favorizată semnarea de (noi) contracte, colaborări avantajoase, parteneriate care pot să îți aducă și recunoaștere în plan social. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 22 septembrie întrucât pot apărea tot felul de situații neplăcute datorate, fie bârfelor, fie confuziilor sau a dorinței unora de a te destabiliza, din punct de vedere psihic-emoțional. Ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește.
            În prima parte a lunii sunt favorizate acțiunile derulate în secret pentru a reuși să pui în aplicare proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Din 27 septembrie domeniul  financiar este supus unor restricții fiind posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute.