Luna septembrie 2020, Vărsător

Septembrie 2020, Vărsător
011 Varsator     În această lună vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur, prin intermediul comunicării deschise. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes, ești dornic să regăsești starea de bine, fie prin implicarea în noi relații intime, fie abordând noi domenii de interes. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri. După data de 22 simți nevoia de a călători departe de casă, de a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre noi posibilități de dezvoltare personală, de înscriere la cursuri de perfecționare, urmarea unor studii universitare sau postuniversitare. În acestă lună te vei ghida după următoarea deviză: „Când atingeti iluminarea, o singura relatie nu va mai exista: relatia cu propria persoană. Odată ce ați renuntat la ea, toate celelalte relații vor fi relatii de iubire.” Eckhart Tolle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Încă de la începutul lunii se poate vorbi despre propuneri venite din partea unei persoane de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului. Nu este exclus să cedezi ispitei și astfel poți să ajungi la tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. Ești dornic să  experimentezi mai mult în plan erotic, sexual și astfel dai startul unei relații de amor destul de complicată. Pe de altă parte ești mult mai dispus să îți exprimi romantismul, afecțiunea față de o persoană dragă, care a rămas alături de tine la bine și la greu, de-a lungul timpului. Până la jumătatea lunii ai ocazia de a reaprinde o iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste prejudecăți. Din data de 6 ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale de lungă durată.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi despre reale momente de romantism, afecțiune, mai mult timp petrecut împreună cu partenerul de viață. În prima parte a lunii ai ocazia să redescoperi bucuria de a fi în doi dar și starea de presiune că nu prea știi ce alegeri să faci, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. În preajma datei de 16 este bine să îți păstrezi calmul și umorul și nu te grăbi să iei decizii la nervi, pe care le vei regreta ulterior. În preajma datei de 23 va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de amor pentru că este posibil să intervină starea de confuzie, de nehotărâre, tendința de a te implica în mai multe relații simultan.
            Spre sfârșitul lunii  se poate vorbi despre reactivarea unor tensiuni în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, ce vrei de fapt.
           Este o lună în care ești mult mai dispus să dai startul unei relații de lungă durată. Se recomandă însă multă prudență la ce anume și cu cine împărtășești propriile dorințe, așteptări în plan amoros întrucât ești predispus la dezamăgiri, trădări, îndeosebi în preajma datei de 29.

Cariera si baniCarieră și bani                            
        La începutul lunii te confrunți cu neplăceri la locul de muncă, pierderi datorate neatenției sau oboselii. Există riscul să te cerți cu colegii sau gândești una și exprimi cu totul altceva și de aici pot să apară tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. În preajma datei de 2 reiei anumite discuții, înțelegeri, poți reveni asupra unor proiecte profesionale care implică și investiții financiare. Ai ocazia să obții susținere financiară venită din partea partenerilor de afaceri sau a partenerului de viață în demersurile pe care le faci acum. În preajma datei de 11 ai tendința să fii prea impulsiv în relația cu partenerii și colaboratorii astfel că se recomandă prudență în deciziile pe care le iei precum și modul în care cauți să obții anumite avantaje materiale. Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datei de 12, atunci când este posibil să plătești taxe și impozite, un credit care trebuie achitat, o amendă sau în privința negocierilor pentru o moștenire, un partaj.
            Sunt benefice călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau șefii în preajma datei de 27. Sunt favorizate asocierile care te vor ajuta să concretizezi proiecte cu impact pe termen lung și beneficii financiare consistente. Te poți aștepta la beneficii financiare, demararea unor colaborări cu persoane de altă naționalitate sau cu o firmă cu capital străin, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate 
         În această lună ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, să fii precaut la ce anume și cât mănânci. Este posibil să urmezi acum o nouă dietă, un nou regim alimentar sau poți lua decizia de a face mai mult sport, mișcare în natură. În partea a doua a perioadei se poate amplifica stresul și implicit insomniile, starea de tensiune fiind posibil să te confrunți cu recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate.