Luna septembrie 2020, Taur

Septembrie 2020, Taur
002 Taur       În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activități care necesită creativitate, inspirație, dedicare și atenție la detalii reușind să pui suflet într-un (nou) hobby sau activități derulate împreună cu copiii. Chiar dacă vor mai apărea și sentimente contradictorii, vis-a-vis de o relație sentimentală, ai ocazia să te lămurești ce vrei, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a face ca lucrurile să se deruleze favorabil pentru tine, în plan amoros. Te bucuri de zile de romantism, de iubire având șansa la o nouă iubire, la un nou start în plan sentimental. Din data de 22 îți concentrezi atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. La serviciu este mult de lucru, se preconizează schimbări, efort intelectual și fizic, reluarea unei activități vine acum cu provocări și mai mari, dar care te vor pune în situația de a învăța ceva nou, progresezi profesional. Bazează-te pe eforturile tale și ai mai multă încredere în tine că te vei descurca în oprice situație! Deviza lunii, pentru tine, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
         În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Poate fi vorba despre schimbări pe care vrei să le faci de mult timp. Iată că ai acum șansa de a privi din cu totul alt punct de vedere relația deja existentă sau ești mult mai hotărât, exprimi direct, sincer propriile trăiri, dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să nu fii înțeles de către persoana iubităm, în preajma datei de 2, și astfel se poate ajunge la decizii bruște, în urma aflării unor secrete. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea mult mai ușor acum, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi dar și să primești dragoste și apreciere.
          Din data de 5 comunici mult mai eficient cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre planul amoros deoarece lucrurile nu sunt așa cum par, la prima vedere, fiind predispus la dezamăgiri.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a lunii, fiind însă nevoie de mai mult realism din partea ta și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai probabil, legat de serviciu și de bani, în preajma datei de 24. Se poate vorbi și despre nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. În preajma datei de 27 comunici mult mai eficient cu partenerul de viață implicându-te într-un proiect comun care îți va aduce și benefcii financiare. Știi ce vrei, reușești să îl mobilizezi și pe celălalt pentru a concretiza ideile de care dispui și care se vor dovedi a fi de bun augur pentru întreaga familie. Te bucuri de susținerea morală și materială din partea partenerului de viață reușind să faceți o bună echipă, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          În prima parte a lunii te remarci prin creativitate, inspirație, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care necesită imaginație. Ești atent la detalii având ocazia să dezvolți un nou hobby sau să îl transformi pe cel actual într-o profesie care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Sunt favorizate activitățile derulate împreună cu copiii. Te bucuri de aprecierea superiorilor ceea ce ar putea să îți aducă și beneficii materiale. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate, conștiinziozitate, idei originale, efort susținut reușind să nu ții cont de remarcile răutăcioase venite din partea invidioșilor.
            Din data de 5 ai ocazia să te înscrii la un curs de perfecționare fapt care îți va aduce posibilități de progres, de obținere a unor beneficii în plan financiar, respectul și aprecierea venite din partea superiorilor. Se poate vorbi și despre ocazia de a te relansa în plan profesional, ai șansa de a obține un loc de muncă mult mai avantajos, în a doua parte a acestei luni. De la jumătatea lunii te vei face remarcat în colectivul de muncă și datorită altruismului, a dorinței de a le veni în ajutor colegilor. Ai grijă la riscul de a neglija propriile sarcini de lucru încercând să rezolvi problemele unor colegi pentru că aceasta poate conduce la conflicte, în preajma datei de 23. De evitat deplasările în interes de serviciu, îndeosebi în preajma datei de 24. Ai ocazia să dai startul unui proiect profesional care poate să îți aducă rezultate reale, pe termen îndelungat, îndeosebi din data de 22. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții sau superiorii. Nu vei duce lipsă de creativitate, conștiinciozitate în îndeplinirea unor obiective ambițioase și susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 27.
          Este o lună în care va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile, mai ales în a doua parte, atunci când este posibil să nu ai suficienți bani pentru plata unor facturi sau a unui obiect absolut necesar pentru casă, gospodărie. Spre sfârșitul lunii apare ocazia de a renunța la o colaborare nerentabilă în favoarea unei relații de asociere care se va dovedi de bun augur pentru tine.

SanatateSănătate
       Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a dedica mai mult timp și atenție propriului organism, adoptării unui nou regim de viață și alimentar mult mai sănătos. Te poți aștepta la probleme renale, pe la jumătatea perioadei. În preajma datei de 23 pot apărea probleme care țin de zona capului, ochi, tensiune arterială sau stomatologice. Va trebui să acorzi o atenție sporită la problemele care țin de căile respiratorii sau ale ficatului, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Se recomandă să îmbini munca cu relaxarea, să îți creezi un program de lucru astfel încât să nu te epuizezi peste măsură, fizic și intelectual.