Luna septembrie 2020, Scorpion

Septembrie 2020, Scorpion
008 Scorpion      La începutul lunii socializezi, acorzi mai multă atenție relațiilor de prietenie, ești dornic să întâlnești oameni cu care împărtășești aceleași idealuri de viață, demarezi acțiuni comune, te integrezi într-un nou grup, o asociație care te promovează. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, interesul pentru a învăța lucruri noi, interesante având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. După data de 22 te preocupi mai mult de propria persoană în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine. Deviza ta, pentru această lună, este: „Viața e un dar. Nu trebuie decât să ți-o faci frumoasă.” Oana Pellea

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Încă de la începutul lunii alegi să petreci timpul alături de prieteni și partenerul de viață. Ai ocazia să socializezi, să participi la tot felul de întruniri, să îți faci noi cunoștințe, prieteni comuni cu care împărtășești aceleași preocupări, proiecte de viață. Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 2, atunci când este posibil să ajungi la certuri cu partenerul de viață datorită unor bârfe venite din partea amicilor și care vizează relația de mariaj. Pe de altă parte ești tentat să dai curs unei relații extraconjugale cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul unor amici.
            A doua parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan amoros, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite. La mijlocul lunii ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 24, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri, o eventuală  despărțire. În a doua parte a lunii, mai precis în preajma datei de 29, este momentul să te trezești la realitate și să constați că multe din dorințele tale, care vizează o eventuală relație de amor, nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Ai ocazia să cunoști  o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental și material.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează locul de muncă și care te vor pune oarecum în gardă. Din dat de 9 va trebui să fii atent la posibilitatea reluării unei colaborări profesionale menită însă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de ambiție, curaj și capacitatea de a te mobiliza pentru a face schimbările pe care ți le dorești, îndeosebi după data de 5.
            Până în data de 22 ai ocazia să joci rolul de ghid, îndrumător în cadrul unei organizații sau te poți bucura de susținere venită din partea prietenilor pentru a reuși să-ți împlinești unele ambiții sociale. În preajma datei de 24 revin în plin plan aspecte tensionate care vizează relația cu colegii, există posibilitatea de a renunța la un contract de colaborare, pot să apară neplăceri legate de acte, documente oficiale.
            Spre sfârșitul lunii este important să acorzi o atenție deosebită eventualelor colaborări profesionale venite prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Reușești să te faci mult mai ușor remarcat, cât timp îți urmezi propriul ideal și nu te lași atras în tot felul de activități care nu îți fac plăcere.    
            În această lună stai bine la capitolul finanțe, câtă vreme alegi să o lași mai ușor cu petrecerile sau cheltuieli care nu sunt absolut necesare.

SanatateSănătate
          Se cere mai multă prudență în ceea ce privește problemele renale, dureri de spate, infecții, în a doua parte a lunii. Pot să apară unele probleme de natură digestivă, insomnii, epuizare fizică și mentală, există predispoziția la răniri, accidente, în preajma datei de 24. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor dureri lombare, de cap sau probleme legate de tensiunea arterială, spre sfârșitul perioadei.