Luna septembrie 2020, Săgetător

Septembrie 2020, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care apar noi posibilități de progres în plan profesional dar și de relansare a imaginii tale în societate sau în cadrul unei asocieri. Știi cum să îți expui ideile cu hotărâre primind susținerea superiorilor în demersurile profesionale pe care le faci, atunci când ai mai mare nevoie. Este o perioadă de efort depus cu conștiinciozitate, ai multă energie și dinamism orientate către zona profesională. Te remarci și prin dorința de independență. Din data de 22 se pot amplifica activitățile pe care le desfășori în cadrul unui grup în care vei juca rolul de lider. Dispui de abilități manageriale reușind astfel să mobilizezi oamenii pentru susținerea unui scop personal. Poți atrage noi oportunități de progres prin intermediul unei asociații sau a unui grup de prieteni. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu ceea ce împlinești, ci obstacolele pe care le întreci contează. Acestea îți definesc în mod real cariera.” Carton Fisk

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        La începutul lunii ești predispus la probleme în relația de cuplu, neplăceri datorate, în primul rând, sentimentului de neîmplinire în plan profesional sau a tensiunilor acumulate de-a lungul timpului datorate stresului de la locul de muncă. Se recomandă mai multă atenție și înțelegere în relația de cuplu îndeosebi în preajma datei de 4. Nu este exclus să apară tot felul de discuții în contradictoriu pe tema banilor sau a relației cu prietenii, la mijlocul lunii. Din data de 6 ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus care deține o funcție de răspundere sau pe care ai ocazia să o întâlnești prin intermediul unei deplasări în interes de serviciu. Acordă atenție în preajma datei de 24, atunci când ești predispus la certuri în relația de cuplu sau aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să afli lucruri interesante, vis-a-vis de relația de dragoste. Este recomandată prudență în încercarea de a te lămuri dacă merită să mai continui o relație care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.
            În a doua parte a lunii îți va veni destul de greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Spre sfârșitul lunii te poți trezi într-un conflict ce vizează relația sentimentală. Nu este exclus să fii prins într-un triunghi amoros neștiind prea clar ce alegere să faci. În preajma datei de 24 pot apărea certuri care ar putea determina și finalizarea unei relații de amor. Lucrurile se redresează în relația de mariaj, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ceea ce îți va reda echilibrul emoțional. Ești mult mai optimist, dornic să te implici în treburile casnice.

Cariera si baniCarieră și bani   
       Este o lună destul de solicitantă în zona carierei, dar care îți poate aduce satisfacții și sentimentul de împlinire, îndeosebi în primele zile ale perioadei. Nu te avânta să dai startul unei colaborări profesionale, până când nu analizezi cu seriozitate și obiectivitate riscurile la care ești supus, îndeosebi în preajma datei de 2. Cât timp nu vei exagera cu critica și perfecționismul vei reuși să găsești soluții avantajoase de aplanare ale unor eventuale conflicte în relația cu superiorii, în intervalul 21 – 24. Acordă o atenție specială la eventualele călătorii pe care vrei să la faci în interes de serviciu, în preajma datei de 24. În prima parte a lunii depui unui efort considerabil în zona carierei având și rezultate pe măsura muncii depuse. Totul depinde de capacitatea ta de a readuce starea de echilibru în echipa de lucru, în special în preajma datei de 24.    
            Planul financiar se menține la un nivel rezonabil, îndeosebi în prima parte a lunii lunii. Va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile și să o lași mai ușor cu petrecerile, întâlnirile cu prietenii, din data de 20 și până la sfârșitul lunii, atuci când pot apărea cheltuieli neprevăzute, necesitatea de a plăti taxe, impozite sau o datorie.

SanatateSănătate
       Va trebui să acorzi atenție la problemele care țin de sistemul imunitar, mai ales în preajma datei de 24. Este posibil să apară unele probleme legate de vezica urinară, dureri lombare sau de spate, spre sfârșitul perioadei. Este recomandat să reiei analizele, să verifici dacă tratamentul pe care îl urmezi chiar te ajută, dacă nu cumva îți creează mai multe dezavantaje.