Luna septembrie 2020, Rac

Septembrie 2020, Rac
004 Rac    Începi această lună cu dorința de a acumula cât mai multe informații, de a călători, relaționa cu rude apropiate. Setea de cunoaștere este binevenită având ocazia acum să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. Este timpul să te desprinzi din relații confuze, menite să te abată de la drumul tău. Au loc schimburi de informații, negocieri, reluarea unor conversații cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. După data de 22 ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, la eventualele probleme legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri, prin intermediul cărora ai ocazia să te redescoperi. Este posibil să te lași copleșit de trecut, de aminitiri, încerci să revii în locurile dragi, oameni la care ai ținut în trecut. Deviza ta, pentru această lună, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         Încă de la începutul lunii se întrevăd anumite probleme de comunicare în relația de cuplu datorate, în primul rând, unei prea mari preocupări față de aspecte care vizează locul de muncă și relația cu rudele apropiate. Este important să accepți și sfaturile venite din partea partenerului, îndrumări care se vor dovedi constructive pentru cariera ta. Din data de 5 comunici mult mai eficient cu familia, cu rudele reușind să ajungi la un acord cu cei dragi în ceea ce privește o moștenire, o proprietate. Va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine în cadrul relației de cuplu, cum ai putea aplana un conflict sau de unde pornesc, de fapt, nemulțumirile partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cu siguranță vei primi multe răspunsuri și, chiar dacă nu vei avea suficient curaj pentru a schimba direcția, cel puțin ești conștient că mai ai încă de lucrat la capitolul relație de mariaj.
            De la jumătatea perioadei vei fi mult mai preocupat de modificările pe care vrei să le faci în propria locuință, aspecte care țin de achiziții, o eventuală vânzare/cumpărare de proprietate. Există riscul să apară tot felul de încurcături care vizează acte importante, eventuale răzgândiri, în preajma datei de 23. Spre sfârșitul lunii este recomandat să ții cont de sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă având ocazia să găsești astfel cele mai bune soluții de remediere a unei eventuale relații de mariaj aflată în declin. Va trebui să vezi ce anume nemulțumește partenerul, dacă nu cumva ai prea multe așteptări, celălalt nefiind pregătit să îți ofere ceea ce vrei tu, de fapt. După data de 29 se mai destinde atmosfera în relația de cuplu partenerul de viață devenind mai înțelegător, mai îngăduitor și mai atent la nevoile tale reușind astfel să-ți fie un bun confident.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi de șansa de a te îndrăgosti sau de a readuce starea de pasiune, de armonie într-o relație de iubire. Din data de 27 există predispoziția să apară în viața ta o persoană de sex opus care poate să îți redea starea de încredere și optimism.

Cariera si baniCarieră și bani                             
          Chiar dacă începi luna cu încredere în tine și cu speranța în suflet că vei reuși să ajungi la ceea ce ți-ai propus în plan profesional, vei avea totuși uimirea să constați că anumite persoane au grijă să se folosească de tine, de experiența ta precum și de informațiile valoroase de care dispui. Totul este să o lași mai ușor cu ambițiile prostești încercând să demosntrezi celorlalți că tu deții adevărul absolut și că nu ai de învățat de la nimeni întrucât tu le știi pe toate. Ei bine, o astfel de atitudine nu face decât să declanșeze tot felul de nemulțumiri în relația cu colegii și chiar cu șefii, îndeosebi în prima parte a lunii.
            În a doua parte a perioadei ești susținut de familie, de anumite persoane din anturajul apropiat să depășești cu bine eventuale neplăceri de la locul de muncă. Din data de 5 vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții sau pur și simplu simți nevoia profundă să te preocupi mai mult de propriul suflet și să o lași mai ușor cu ambițiile socio-profesionale. După data de 22 se pot îmbunătăți activitățile care vizează agricultura sau investițiile imobiliare. Spre sfârșitul lunii se va observa o îmbunătățire clară  în relația cu clienții, în propria afacere reușind să vezi cu mai multă claritate eventualele probleme și astfel reușești să intervii la timp.
            Domeniul financiar este oarecum incert în această lună neputând fi vorba despre modificări semnificative în bine dar nici în rău. Ai în minte tot felul de planuri dar încă nu este momentul potrivit să acționezi în această direcție încercând să le concretizezi.

SanatateSănătate
       Este o lună în care, indiferent de problemele cu care te vei confrunta, reușești să te mobilizezi și să treci peste ele. Fie că urmezi un (nou) tratament, alternativ sau nu, ai șansa de a face față solicitărilor de la locul de muncă, stresului. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în preajma datelor de 21 și 29, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, intoxicații, infecții, slăbirea sistemului imunitar.