Luna septembrie 2020, Pești

Septembrie 2020, Pești
012 Pesti       În această lună pui mai mult accent pe relația cu ceilalți, se reconfigurează vechile relații, se finalizeză colaborări care nu îți sunt de folos pentru a da startul altor relații, mult mai promițătoare. Relațiile se bazează acum mai mult pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin umor dar și nevoia de a socializa, de interacționa mai mult cu oamenii. După data de 22 pui multă pasiune în ceea ce faci încercând să privești evenimentele dincolo de aparențe. Ești mult mai atras de ocultism, de secrete, este posibil chiar să întâlnești oameni cu care împărtășești o nouă viziune despre viață. Ai ocazia să primești bani, susținere financiară prin intermediul altora, prin partenerul de viață sau ai beneficii financiare de pe urma unei afaceri derulate în trecut. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        În această lună vei pune mai mult accent pe relația în doi alegând să te dedici mai mult familiei, relației de cuplu, unei noi posibilități de relansare în plan relațional. Atenție în preajma datei de 2, atunci când se amplifică tensiunea în relația de cuplu datorată, în mare parte, schimbărilor care vizează relația cu familia. Există tendința de a nedreptăți partenerul de viață venind cu tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Tot la începutul lunii se poate vorbi despre aflarea unor secrete care vizează o relație sentimentală iar de aici și până la despărțire mai este doar un pas. Din data de 6 îți este mult mai la îndemână să flirtezi cu un coleg de muncă și să ajungi foarte rapid implicat într-o relație de amor. Nu îți va fi pe plac ce se întâmplă dar se pare că sentimentele sunt mult prea puternice.
            După data de 14 încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației reușind să pui la cale tot felul de proiecte comune în relația de mariaj. Se poate vorbi despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau călătorii în doi departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie. După data de 20 ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației de cuplu. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de amor sunt șanse mari de a da startul unei astfel de relații, îndeosebi în a doua parte a lunii punând mai mult accent pe interesul material. Îți vine mult mai ușor să impresionezi sexul opus și să obții astfel ceea ce îți dorești.

Cariera si baniCarieră și bani                           
       Ești dominat de încredere și starea de optimism considerând că vei găsi oamenii care să te susțină pentru a găsi locul de muncă mult visat. Nu trebuie să te mire dacă te confrunți acum cu pierderi, dezamăgiri care vizează relația cu colegii de muncă. Se anunță o perioadă destul de controversată din data de 9 fiind vorba despre reevaluarea, reorganizarea resurselor de care dispui, banii câștigați din muncă proprie, renegocierea unui contract de muncă, revenire asupra unor discuții care vizează banii tăi. Oricât de mult efort ai depune, în sensul obținerii unor venituri mai bune, parcă tot apare ceva care să îți răstoarne planurile. Nu este cazul să te grăbești, ba din contră, va trebui să dai dovadă de chibzuință, de calm, de o mai bună gestionare a propriilor venituri. Nu este momentul oportun pentru a face cumpărături costisitoare sau pentru a investi banii într-o afacere personală, bani câștigați cu multă trudă!
            După data de 21 te poți bucura de realizări importante în plan financiar, ba chiar ai putea primi o sumă mare de bani care din păcate se vor duce rapid, așa cum au și venit. Ar trebui să fii mult mai prudent în afaceri, în preajma datei de 17, atunci când există riscul de a  fi implicat într-un proces sau de a pierde bani ca urmare a unor investiții nefavorabile. În preajma datei de 23 poți renunța la o colaborare importantă. În preajma datei de 29 putem să vorbim despre noi inițiative, posibilitatea de a concretiza o idee, poți colabora acum mult mai constructiv cu un asociat. Fii prudent la tot ce înseamnă bani, investiții și nu te grăbi să scoți bani din cont pentru orice colaborare. Este important să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă și care cunoaște bine situația în care vrei să te implici.

SanatateSănătate
      În această lună ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, îndeosebi la începutul perioadei. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 24, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace sau chiar accidente. Este recomandat să urmezi un regim alimentar adecvat și un mod de viață echilibrat.