Luna septembrie 2020, Leu

Septembrie 2020, Leu
005 Leu    În această lună vei pune mai mult accent pe muncă și câștiguri financiare dar și pe studiu, relația cu rudele apropiate, negocieri, cursuri, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Dai dovadă de curaj, ambiție, energie iar cei din jur te vor ajuta pentru a obține ceea ce îți dorești. Îți asumi riscuri bine calculate fiind capabil de reacții rapide implicându-te în activități menite să îți aducă reușite, în plan financiar. Ai capacitatea de a-ți canaliza energia de care dispui cu folos, în direcția dorită de tine, mai ales atunci când vine vorba despre carieră și câștiguri financiare. Din data de 22 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate și creativitate în comunicare simțindu-te în largul tău, cât timp acumulezi informații și le transmiți celor din jurul tău. Știi cum să te faci remarcat în mediul tău de lucru sau în familie prin generozitate, afecțiune. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
       Începutul de lună nu anunță evenimente deosebite în relația de cuplu. Muncești susținut, te dedici unor proiecte profesionale folosind din plin fiecare moment pentru a pune la punct aspecte importante care vizează și eventuale colaborări profesionale. Primești sfaturi valoroase din partea partenerului de viață ceea ce ar putea să îți aducă și mai mulți bani în cont. Porți tot felul de discuții constructive cu partenerul de viață casa, familia fiind deosebit de importante pentru tine. Acordă atenție la eventualele contraziceri pe tema relației cu rudele apropiate pentru că astfel riscă să se „încingă” atmosfera în relația de cuplu, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este necesar să găsești echilibrul între familie și domeniul profesional analizând sincer, deschis cu cei dragi eventualele probleme cu care te confrunți. La sfârșitul lunii se mai îmbunătățește oarecum atmosfera în relația de mariaj bucurându-vă de o reușită, o realizare deosebită în comun.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se pare că ești mult mai deschis către flirt, joc, distracții în relația cu sexul opus punând mai mult accent pe sexualitate. Ești predispus la dezamăgiri, despărțiri, aflarea unor secrete care te ajută să te eliberezi dintr-o relație sentimentală și așa păguboasă, care a pus, poate, prea multă presiune asupra ta, în ultima perioadă.
          La sfârșitul lunii dispui de multă încredere în tine, ai capacitatea de a obține ceea ce îți dorești, îndeosebi în dragoste. Este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de lungă durată, Nu este exclus să fie vorba despre implicarea într-o nouă relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Încă de la începutul lunii te poți bucura de noroc la bani, o mai bună colaborare cu superiorii. Dai dovadă de ambiție și inteligență în cadrul colectivului de lucru reușind să îți demonstrezi valoarea, talentul și capacitatea de a fi un adevărat lider. În această lună ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute în carieră, este posibil să îți intre în cont mai mulți bani, primești o mărire de salariu dar și cheltui mai mult decât ți-ai propus. Trebuie să fii mult mai chibzuit, atent la eventuale cumpărături care le faci pentru casă, familie. Până în data de 5 se poate vorbi despre capacitatea de a te exprima mult mai ușor, ai ocazia să negociezi salariul în favoarea ta sau poți primi anumite avantaje în plan material, ca urmare a unei munci susținute. După data de 5 pot apărea noi posibilități de progres datorită absolvirii cu succes a unor cursuri de perfecționare sau trecerea cu brio a unui interviu, un concurs.
            Acordă atenție la eventualele probleme din relația cu colegii, la modul în care îți expui punctul de vedere întrucât ești predispus la certuri, chiar sancțiuni venite din partea unui superior, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este o perioadă în care putem să vorbim despre șansa de a te afirma, de a te face remarcat la locul de muncă, în mediul de lucru; poți avea realizări remarcabile în plan profesional, cât timp nu te lași condus de ambiții, orgolii și astfel iei decizii sub impulsul de moment. Îți poți spori veniturile prin capacitățile tale manageriale atrăgând de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a reuși să concretizezi proiecte ambițioase și de succes, pe termen îndelungat.

SanatateSănătate
      În această lună este necesar să fii mult mai precaut la ce anume și cât mănânci, la eventualele probleme stomatologice, dureri ale încheieturilor. Există predispoziția către fracturi, luxații, în ultimul decan al perioadei. Ești predispus la infecții, răniri, probleme ale ficatului, insomnii. Este recomandat să eviți implicarea în activități riscante și care îți pot pune viața în pericol, îndeosebi în preajma datei de 24.