Luna septembrie 2020, Gemeni

Septembrie 2020, Gemeni
003 Gemeni     În prima parte a lunii dedici timpul familiei, unei eventuale renovări a casei sau chiar schimbării locuinței. Este șansa de a achiziționa o nouă proprietate sau de a face schimbări importante în propria gospodărie. Ai ocazia să faci călătorii în locurile natale, să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau pur și simplu să petreci mai mult timp alături de familie, de părinți. Din data de 22 ai mai multă deschidere către propriul copil concentrându-te mai mult pe educația acestuia. Planul sentimental capătă și el conotații aparte putându-se vorbi acum despre șansa de a da startul unei (noi) relații de iubire sau de a te reîntâlni cu o persoană dragă din trecut. Dedici mai mult timp distracției, petrecerii timpului liber alături de prieteni preferând să te destinzi, să te bucuri de fiecare moment. Deviza lunii în discuție este: „Starea de a fi în prezent nu e o stare a minții; întreaga ființă participă la ea.” Eckhart Tolle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         În această perioadă, pentru tine, familia și implicit relația cu partenerul de viață, capătă conotații deosebit de importante. Partenerul de viață are un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții susținându-te moral în demersurile tale profesionale. În preajma datei de 2 te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici pot să apară tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață, probleme care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate. Din data de 5 ești mult mai dornic să socializezi cu persoane de sex opus impresionând prin umor și bună dispoziție, diplomație și sex-appeal. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 17, atunci când ești predispus la certuri, despărțire, dezamăgire în plan amoros.
           Te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri, care mai de care mai interesante, deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Se cere mai multă atenție în relația cu persoana iubită în preajma datei de 24, atunci când ești predispus la posesivitate, reproșuri, ai tendința de a reveni la o relație din trecut care nu face decât să îți creeze o stare de confuzie, de neîmplinire.  Există riscul să confunzi iubirea cu sexualitatea și astfel poți să ajungi la tot felul de neînțelegeri într-o (nouă) relație de amor. Ceea ce părea romantic fiind sigur că ții lucrurile sub control într-o relație de dragoste, se poate dovedi destul de neclar, confuz, ba chiar se poate ajunge la agresivitate, certuri, în preajma datei de 24. Ascultă-ți sufletul și nu te grăbi să dai startul unei relații care este complicată din start considerând că poți deține controlul asupra situației. Spre sfârșitul lunii lucrurile încep să se destindă oarecum în plan sentimental dând dovadă de mai mult realism.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Este o lună în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri modului în care îți desfășori activitatea lucrativă. Încă de la începutul perioadei se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere venită din partea familiei pentru a reuși să pui în practică anumite aspecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Nu te baza pe promisiunile venite din partea unor amici, în ceea ce privește susținerea în plan profesional.
            Evită să împărtășești cu colegii ideile tale, un eventual proiect la care lucrezi de ceva timp, în preajma datei de 24, întrucât ești predispus la furt de idei, dezamăgiri, încurcături care vizează un eventual contract de colaborare, documente oficiale.
            Este posibil să ai parte de surprize neplăcute, în preajma datei de 29, în ceea ce privește relația cu șefii sau schimbări pe care vrei să le faci în carieră dar nu corespund cu dorințele tale. Spre sfârșitul lunii este important să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale având astfel parte de liniște mentală și emoțională absolut necesare pentru a reuși să obții succesul în plan profesional. Pe final de lună te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți altercațiile cu colegii sau colaboratorii.
             Planul financiar este mult mai bine aspectat în prima parte a acestei luni. Evită implicarea în investiții riscante, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare în intervalul 1 – 8.  

SanatateSănătate
       Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții, pe la mijlocul lunii. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta, la nivel psihic-emoțional, în preajma datelor de 4, 17 și 23. Este posibil să apară stări de amețeală, alternări ale tensiunii arteriale, insomnii, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.