Luna septembrie 2020, Fecioară

Septembrie 2020, Fecioară
006 Fecioara     În această perioadă ai șansa de a te pune mai mult în valoare, poți da un nou sens propriei existențe, te preocupă mai mult de modul în care te îmbraci, îți înnoiești garderoba, socializezi mai mult. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar aceasta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor destinul, să îți concretizezi ideile. Este o perioadă în care este deosebit de important să îți acorzi mai mult timp, să te odihnești, să dedici timp activităților care îți fac reală plăcere. După data de 22 urmează o perioadă de valorificare a propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, în plan financiar. Dai dovadă de simț practic, ai capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite din muncă proprie sau găsești un loc de muncă mai bine plătit. În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „Să vrei să fii altcineva e o risipă a persoanei care ești.” Kurt Cobain

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Beneficiezi de energie, ai dorința de a împărtăși cu jumătatea ta, atât bune, cât și rele reușind să vezi partea plină a paharului. Indiferent de eventualele obstacole apărute în relația de cuplu știi cum să gestionezi mult mai eficient situațiile cu care te confrunți. Acordă atenție în preajma zilei de 11, atunci când este posibil să nu fii într-o formă tocmai favorabilă putând să te confrunți cu starea de confuzie, de neîmplinire sau ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat de către partenerul de viață și de aici apar tot felul de discuții contradictorii, contraziceri, ai sentimentul că nu ești înțeles. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că aceasta te va ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj.
          Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu, din data de  6 reușești să te impui, să îți exprimi direct intențiile într-o relație sentimentală în care ești implicat de ceva timp. Nu mai accepți jumătăți de măsură considerând că este timpul să pui punct unei relații care nu îți împlinește așteptările. Ai tendința însă de a pune pe primul plan materialitatea și de a da curs unei noi relații care promite să îți ofere mai mult în acest sens. Spre sfârșitul lunii reapar certurile în relația de mariaj astfel că, de la simple discuții, se poate ajunge destul de ușor la reproșuri, tot felul de acuzații. Fii atent la ce anume și cum îți exprimi nemulțumirile și las-o mai ușor cu critica!
          Mai ai încă multe lucuri de lămurit iar până la sfârșitul acestei luni ai ocazia să primești informațiile, dovezile mult așteptate pentru a te decide să pornești pe un nou drum, în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani          
          În prima parte a lunii nu te spetești prea mult cu munca încercând să rămâi oarecum retras, fără să faci prea mare zgomot în colectivul de lucru. Încerci să te aduni după o eventuală pauză, o vacanță bine meritată. Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, în relația cu asociații, mai ales în preajma zilei de 2. Chiar dacă ți se prezintă propuneri de colaborare destul de tentante, oportunități de progres în plan financiar, ocazia de a semna un contract de muncă avantajos, este bine să fii precaut și să observi ce se află, de fapt, în spatele acestor propuneri. Există riscul să te implici într-o afacere nerentabilă sau să investești bani într-un proiect care se va dovedi în defavoarea ta.
            Va trebui să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu colegii de muncă întrucât ai tendința să ajungi destul de ușor la conflicte cu aceștia, îndeosebi în preajma datei de 23, având ca subiect principal banii. În ultima decadă a lunii pot să apară unele cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, există predispoziția către amenzi, finalizarea unei asocieri care poate declanșa pierderi financiare. Chiar dacă dai dovadă de conștiinciozitate și atenție la detalii, ai spirit practic și organizatoric precum și capacitatea de a face față cu bine oricăror situații, tot va trebui să consulți un expert în domeniul tău și să te sfătuiești cu acesta pentru a vedea care este cea mai bună cale pentru a evita pierderi și mai mari. 
           În această lună este bine să nu te grăbești, atunci când vine vorba despre propuneri de asociere sau de schimbare a locului de muncă. Se reeditează aspecte care vizează banii, taxe și impozite, pierderi menite să îți dea sentimentul că bați pasul pe loc sau că nu reușești să te desfășori așa cum ți-ai dori.

SanatateSănătate
       Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade.