Luna septembrie 2020, Capricorn

Septembrie 2020, Capricorn
010 Capricorn       Este o perioadă favorabilă călătoriilor peste hotare sau pentru demararea unor colaborări cu persoane, firme aflate în străinătate, pentru a te înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pentru a urma cursuri universitare. Este lună favorabilă pentru a aborda dintr-un unghi diferit propria existență, ba chiar ai ocazia să te întâlnești cu oameni deosebiți, ghizi, mentori, profesori care vor să te îndrume. Reușești să treci cu brio peste anumite obstacole care țin de studii. Din data de 22 cariera și rolul social sunt în centrul atenției în viața ta. Ești mai generos cu oamenii știind cum să te faci respectat, recunoscut în societate. Este șansa de a te relansa profesional, de a demara proiecte ambițioase, de viitor. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Este necesar să trăiești prezentul cu învățăturile din trecut și cu visurile din viitor!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
       Încă de la începutul lunii se întrevăd tensiuni, evenimente neplăcute în relația de cuplu. Sunt aspecte care trebuiesc rezolvate cu tact și diplomație altfel lucrurile vor tinde să scape de sub control și îți strici și proiectele care vizează domeniul profesional. Ești oarecum derutat gândindu-te dacă merită să rămâi într-o relație care, oricum, nu îți dă sentimentul de siguranță, de împlinire.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu pot apărea noi oportunități de a da startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a lunii. Te remarci prin dorința de a călători alături de persoana iubită sau de a experimenta în plan sentimental cu o persoană de sex opus, aflată la distanță sau în străinătate. Este șansa de a te redescoperi mai bun, bine dispus bucurându-te de momente de pasiune, de joc și încântare, îndeosebi până la jumătatea acestei luni.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi în prima parte a lunii. Este nevoie de discuții sincere, deschise cu persoana iubită având ocazia să descoperi lucruri uimitoare despre cel cu care ești într-o relație sentimentală. Au loc schimbări rapide, răsturnări de situație, fie renunți brusc la o relație pentru a da startul unei relații mult mai incitante, fie te implici într-o relație  sentimentală din care ai parte și de avantaje materiale și/sau în plan profesional. Viața de cuplu este palpitantă, ba chiar se poate spune că reușești cu greu să menții un echilibru între carieră și relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani   
       La începutul lunii asocierile de orice fel trec prin schimbări, răsturnări de situație menite să îți dea viața peste cap. Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate că nu știi sau refuzi să crezi este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, totul e să fii organizat și să nu te implici în mai multe activități în același timp. Până în data de 5 ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta. Este  timpul să culegi roadele unei munci susținute. După data de 5 îți concentrezi energia și atenția în zona colaborărilor cu firme străine, poate chiar vei lua decizia de a lucra peste hotare sau poți obține o ofertă de colaborare foarte avantajoasă, din punct de vedere financiar.
            Este nevoie de o mai mare doză de prudență la actele pe care intenționezi să le semnezi în preajma datei de 24. De evitat discuțiile în contradictoriu cu superiorii întrucât ești predispus la sancțiuni, la certuri care îți vor strica planurile de vizează cariera. Pe tot parcursul acestei luni este necesar să dai dovadă de o mai bună organizare și de concentrare pe detalii. Este o lună în care va trebui să îți asculți intuiția și să pui în practică strategii bine gândite, analizate în profunzime.
          În plan financiar se pare că lucrurile stau destul de bine, cât timp nu te grăbești să arunci cu bani pe tot felul de cadouri pentru prieteni și călătorii alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii ai șansa unor câștiguri financiare prin intermediul partenerului de viață sau ca urmare a unei asocieri.

SanatateSănătate
        După data de 5 începi să te simți revigorat având mai multă putere de muncă, faci față cu bine la solicitările fizice și mentale de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datei de 23, atunci când ești predispus la accidente, probleme digestive, infecții, lovituri, fracturi. În preajma datei de 29 este posibil să apară unele probleme de relaționare riscând astfel să te confrunți cu probleme digestive datorate stresului.