Luna septembrie 2020, Berbec

Septembrie 2020, Berbec
001 Berbec         În această lună dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, dedicare la locul de muncă implicându-te în aspecte care vizează un proiect profesional. Este o lună dedicată muncii dar și propriei sănătăți fiind deosebit de important să adopți un regim alimentar și de viață echilibrat. Acorzi un interes deosebit relației cu colegii, colaboratorii, ba chiar pot apărea schimbări importante în zona profesiei, nevoia de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. Beneficiezi de noi oportunități de dezvoltare, în plan profesional și/sau de colaborare. Din data de 22 îți concentrezi atenția în zona relațională având ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de colaborare sau poți da o nouă direcție relației de cuplu deja existentă. Totul este să fii mult mai atent la cei cu care vrei să te asociezi, la reacțiile venite din partea partenerului de viață și să ai o mai mare deschidere către nevoile celuilalt. Deviza ta pentru această lună este: „Acceptarea prezentului este acceptarea vieții, deoarece momentul de acum este inseparabil de viață.” Eckhart Tolle 

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          La începutul acestei luni ești concentrat pe sarcinile de serviciu astfel că există riscul să neglijezi relația de cuplu și de aici poate să se ajungă la tot felul de certuri. Fii atent la ce vrea partenerul de viață, care sunt nevoile celuilalt, o comunicare sinceră te va ajuta să găsești alternative pentru a reduce starea de echilibru, după data de 5. Reușești să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu, comunici mult mai eficient, demarezi un  proiect comun alături de partener.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi acum despre șansa de a oficializa relația de dragoste existentă, îndeosebi din data de 22. Trebuie să fii prudent, în ceea ce privește exprimarea exagerată a propriilor dorințe întrucât există riscul să fii perceput de către celălalt ca fiind orgolios, mofturos, plin de toane, ca și cum lumea trebuie să se învârtă doar în jurul tău.
            În această lună se îmbunătățește relația de cuplu în mod vizibil, îndeosebi la mijlocul perioadei, reușind să vezi partea frumoasă a relației, ai ocazia să faci călătorii romantice alături de partenerul de viață, să te bucuri de cadouri și afecțiune. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația de cuplu, în preajma datelor de 17 și 23, atunci când ar trebui să fii mult mai atent la ceea ce împărtășești partenerului de viață, vis-a-vis de eventualele probleme legate de carieră. Agitația, grijile de la serviciu sau în ceea ce privește o afacere personală ar putea declanșa divergențe, neplăceri în relația de cuplu care vor fi greu de gestionat. Cu cât vei conștientiza mai repede cauza problemelor din relație cu atât îți va fi mai ușor să găsești calea cea mai bună de împăcare și restabilire a armoniei în relația de mariaj.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de la jumătatea lunii ai ocazia să găsești răspunsuri, vis-a-vis de o relație sentimentală, o relație despre care ți-ai pus prea multe semne de întrebare, ai avut tot felul de temeri sau nu știai dacă merită să mai continui într-o direcție destul de confuză pentru tine. Ascultă-ți propriul suflet și nu te grăbi să dai startul unei relații de amor, până când nu ești sigur dacă merită să te implici serios în relația respectivă. Evită compromisurile de orice fel!

Cariera si baniCarieră și bani                       
        Prima parte a lunii este favorabilă în plan profesional fiind vorba despre șansa de a negocia un contract de muncă în favoarea ta, poți să primești o mărire de salariu, prime, aprecieri din partea șefilor și a colegilor de muncă. Te remarci prin dedicare, punctualitate, conștiinciozitate. În primul decan al lunii ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient, în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, îndeosebi în preajma datei de 7. Acordă atenție datei de 2, atunci când ești predispus la controverse, probleme de relaționare cu anumite persoane din colectivul de muncă, ba chiar poți avea sentimentul că ești bârfit, „atacat pe la spate” de către dușmani ascunși care vor, cu orice chip, să te denigreze în fața șefilor.
            Este o lună profitabilă, atunci când vine vorba despre implicarea într-o afacere personală sau realizări venite de pe urma unui parteneriat. Cert este că dai dovadă de creativitate și inspirație, nu vei duce lipsă de susținere venită din partea partenerului de viață, în demersurile tale profesionale, mai ales după data de 22. Te poți aștepta și la unele altercații, calomnii, replici tăioase, invidii din partea unor colegi sau a unor colaboratori, în preajma datei de 17. Nu ai decât să treci peste orice și să îți urmezi propriile obiective, să profiți din plin de oportunitatea de a obține un job mai bine plătit. Totul ține de ambiția și capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice.
          Din data de 22 se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a relației cu colaboratorii, partenerii de afaceri iar aceasta îți va aduce și o stare de siguranță profesională. Ar fi bine să dai dovadă de prudență în ceea ce privește relația cu șefii și să nu te pripești, atunci când este vorba să iei decizii de schimbare a direcției în plan profesional. Este posibil să revină în atenție unele discuții neplăcute legate de bani, asocierea într-o afacere, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
          În ceea ce privește planul financiar, ești predispus la câștiguri neașteptate, favorabile, ca urmare a originalității, capacității de a te mobiliza, de a-ți asculta intuiția. Știi cum să valorifici abilitățile de bun strateg, organizator dând dovadă de  energie, muncind neobosit pentru a-ți împlini obiective clare ce vizează câștigurile financiare.

SanatateSănătate
       În această lună este vei acorda mai multă atenție la problemele care țin de propriul organism, alimentație și igienă, sănătatea personală. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, găsești o dietă mult mai avantajoasă pentru tine, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme de sănătate datorate stresului, a grijilor de zi cu zi, în preajma datei de 3. Acordă mai multă atenție eventualelor probleme care țin de tensiunea arterială, infecții ale sângelui, posibile accidente, la sfârșitul lunii.