Luna septembrie 2020, Balanță

Septembrie 2020, Balanță
007 Balanta      Încă de la începutul lunii preferi să stai oarecum retras de lume sau să dedici mai mult timp aspectelor care țin de suflet. Ai capacitatea de a te redescoperi prin implicarea în activități în care te regăsești, te simți util celorlalți, ai curajul de a lua parte la acțiuni de caritate reușind astfel să ajuți oamenii defavorizați de soartă. Poți realiza lucruri cu adevărat importante, pentru tine și societate, cât timp dai dovadă de echilibru și altruism, ai dorința de a împărtăși cu ceilalți din frumusețea sufletului tău. Din data de 22 îți este mult mai ușor să fii tu însuți, în orice situație. Știi cum să te faci plăcut, admirat dând dovadă de optimism și încredere în propria persoană și în capacitatea de a răzbate prin viață. Este o perioadă deosebită, în care te poți lansa în tot felul de activități menite să îți aducă realizări, în plan personal și social. Deviza ta, pentru luna supusă analizei aici, este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
       În ciuda agitației, a sentimentului că ceva nu este tocmai bine în relația de cuplu, la începutul lunii preferi să păstrezi echilibrul în relație. Din data de 5 ai mai mult chef să relaționezi cu partenerul de viață, să dezbați anumite probleme care privesc relația în doi, să dedici timp unui proiect pe care îl derulezi în comun cu persoana dragă. Din data de 9 lucrurile tind să iasă de sub control și nu mai înțelegi ce anume se întâmplă, cum de nu reușești să înțelegi ce vrea celălalt. În preajma datei de 15 este posibil să te simți neînțeles de către familie și de aici pot să apară probleme și în relația de cuplu. Este indicat să fii precaut la ce destăinuiri faci părinților despre relația de mariaj întrucât de la simple povestiri poate să se ajungă la adevărate neînțelegeri în mariaj. În prima parte a lunii ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul prietenilor sau cu ocazia participării la o petrecere. Ceva îți spune că este timpul să mai încerci și altceva în plan relațional și că te-ai cam săturat de rutină, de reproșuri din relația de cuplu. În preajma datei de 23 este posibil să te confrunți cu situații neașteptate menite să destabilizeze relația de cuplu fiind predispus la certuri, la reproșuri, o eventuale separare. 
            În a doua parte a lunii nu este exclus să te simți dat la o parte, să constați că așteptările și spranțele tale nu corespund cu cele ale partenerului de viață și de aici se ajunge la tot felul de divergențe, contraziceri, reproșuri pe diferite teme și astfel te simți nedreptățit de către partenerul de viață.  
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație, din data de 22 se deschid noi posibilități de a cunoaște o persoană de sex opus alături de care să te simți oarecum împlinit. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica într-o relație amoroasă sau reușești să readuci starea de echilibru în relația deja existentă. Există sentimentul de neîncredere că ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită. Cert este că va trebui să te detașezi de trecut pentru a face loc în viața ta unei persoane care chiar merită toată dragostea și aprecierea ta. Fii mult mai atent la ce anume și cui împărtășești din propriile sentimente, dorințele intime, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Cariera si baniCarieră și bani 
         În această lună sunt favorizate proiectele demarate în echipa de lucru reușind să joci un rol important în a mobiliza colegii pentru concretizarea și finalizarea unor obiective importante. Din data de 5 este favorizată semnarea de (noi) contracte, colaborări avantajoase, parteneriate care pot să îți aducă și recunoaștere în plan social. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă, în preajma datei de 22 întrucât pot apărea tot felul de situații neplăcute datorate, fie bârfelor, fie confuziilor sau a dorinței de a te destabiliza, denigra. Ești predispus la certuri, renunțarea la o colaborare importantă, poți chiar să pierzi sau să cedezi un post, nu job care te nemulțumește. Evită, în măsura în care acest lucru este posibil, discuțiile inutile, bârfele și stai departe de persoanele care nu te ajută să progresezi. Este o lună în care reușești să faci față cu destul de multă greutate competiției, obligațiilor de serviciu, mai ales în partea secundă a perioadei. Este recomandat să profiți de oportunitățile care vin prin intermediul prietenilor sau a unei organizații.
            Din data de 9 va trebui să fii mult mai atent cu cine socializezi, cui împărtășești proiectele și ideile tale, ce se urmărește în cadrul unui parteneriat. Spre sfârșitul lunii ai șansa să dai startul unei colaborări fructuoase. Poate fi ocazia de care ai nevoie pentru a întâlni persoane care să te inspire, să te ajute în a-ți lua un nou avânt, în plan profesional.
            Planul financiar este supus unor restricții fiind posibil să apară unele cheltuieli neprevăzute, în a doua parte a lunii. Ai posibilitatea să te redresezi financiar, destul de rapid, spre sfârșitul perioadei. Este necesar să acționezi din umbră evitând să împărtășești celorlalți adevăratele tale intenții, vis-a-vis de investițiile financiare pe care vrei să le faci.

SanatateSănătate
       La începutul lunii te simți obosit, lipsit de energie. În preajma datei de 2 ești predispus la probleme de spate, articulații, infecții. Va trebui să acorzi atenție la posibilele probleme de sănătate legate de zona capului, a ochilor și brațelor, în preajma datei de 24. Atenție la problemele digestive, la jumătatea lunii, atunci când există și riscul de a recidiva unele probleme de sănătate.