Luna septembrie 2019, Vărsător

Septembrie 2019, Vărsător
011 Varsator     În această lună vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur, prin intermediul comunicării deschise. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes, ești dornic să regăsești starea de bine, fie prin implicarea în noi relații intime, fie abordând noi domenii de interes. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri. După data de 23 septembrie simți nevoia de a călători departe de casă, de a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre noi posibilități de dezvoltare personală, de înscriere la cursuri de perfecționare, urmarea unor studii universitare sau postuniversitare. În acestă lună te vei ghida după următoarea deviză: Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
          Ai ocazia să  primești propuneri destul de tentante și chiar să ești ispitit să cedezi „farmecelor”, cuvintelor bine meșteșugite de către o persoană de sex opus. Nu este exclus să experimentezi mai mult în plan erotic, sexual. Pe de altă parte ești mult mai dispus să îți exprimi romantismul, afecțiunea față de o persoană dragă, care a rămas alături de tine la bine și la greu, de-a lungul timpului. Până la jumătatea lunii ai ocazia de a reaprinde o iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste prejudecăți.
            Din data de 14 septembrie ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale cu o persoană aflată la mare distanță sau de altă naționalitate. Păstrează-ți calmul și umorul și nu te grăbi să iei decizii la nervi, pe care le vei regreta ulterior. În prima parte a lunii ai ocazia să redescoperi bucuria de a fi în doi dar și starea de presiune că nu prea știi ce alegeri să faci, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. În preajma datei de 14 septembrie va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de amor pentru că este posibil să intervină starea de confuzie, de nehotărâre. În preajma datei de 23 septembrie este posibil să apară unele probleme în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, cât anume ești pregătit să oferi.
          Este o lună în care ești mult mai dispus să dai startul unei relații de lungă durată. Se recomandă însă multă prudență la ce anume și cu cine împărtășești propriile dorințe, așteptări în plan amoros întrucât ești predispus la dezamăgiri, trădări, îndeosebi în preajma datei de 27 septembrie.

Cariera si baniCarieră și bani       
            La începutul acestei luni este posibil să reiei anumite discuții, înțelegeri, poți reveni asupra unor proiecte profesionale despre care ai mai discutat și în luna iulie. Ai ocazia să obții susținere financiară venită din partea partenerilor de afaceri sau a partenerului de viață în demersurile pe care le faci acum.
            În preajma datei de 6 septembrie ai tendința să fii prea impulsiv în relația cu partenerii și colaboratorii astfel că se recomandă prudență în deciziile pe care le iei precum și modul în care cauți să obții anumite avantaje materiale. Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datelor de 2 și 6 septembrie, atunci când este posibil să plătești taxe și impozite, un credit care trebuie achitat, o amendă sau în privința negocierilor pentru o moștenire, un partaj.
            După data de 14 septembrie sunt favorizate călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau colaboratorii apropiați, după data de 14 septembrie. Sunt favorizate asocierile care te vor ajuta să concretizezi proiecte cu impact pe termen lung și beneficii financiare consistente.
            Te poți aștepta la beneficii financiare, demararea unor colaborări cu persoane de altă naționalitate sau cu o firmă cu capital străin, spre sfârșitul lunii septembrie.

SanatateSănătate           
          În această lună ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Este posibil să urmezi acum o nouă dietă, un nou regim alimentar sau poți lua decizia de a face mai mult sport, mișcare în natură. În partea a doua a perioadei se poate amplifica stresul și implicit insomniile, starea de tensiune fiind posibil să te confrunți cu recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate.