Luna septembrie 2019, Taur

Septembrie 2019, Taur
002 Taur         În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activități care necesită creativitate, inspirație, dedicare și atenție la detalii reușind să pui suflet într-o activitate care părea abandonată definitiv. Ești mult mai entuziast și capabil să faci față cu bine eventualelor competiții care pot să apară, îndeosebi în preajma datei de 9 septembrie. Este o lună dedicată iubirii dar și propriului copil fiind pus în situația de a rezolva unele conflicte, neplăceri, îndeosebi în preajma datei de 7 septembrie. După data de 10 septembrie se amplifică și mai mult dorința de a comunica cu persoana iubită, au loc schimburi de mesaje, cauți tot felul de explicații la anumite evenimente din trecut care te-au marcat, din punct de vedere emoțional. Din data de 23 septembrie îți concentrezi mai mult atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. Deviza lunii, pentru tine, este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
          În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Poate fi vorba despre schimbări pe care vrei să le faci de mult timp. Iată că ai acum șansa de a privi din cu totul alt punct de vedere relația deja existentă sau ești mult mai hotărât, exprimi direct, sincer propriile trăiri, dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să nu fii înțeles de către persoana iubită în preajma datei de 7 septembrie și să se ajungă la decizii bruște, la despărțire după data de 12 septembrie. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea mult mai ușor acum, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi dar și să primești dragoste și apreciere.
          Din data de 13 septembrie comunici mult mai eficient cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre planul amoros pentru că ești predispus la dezamăgiri, trădare, poți să afli despre unele acțiuni nu tocmai corecte, venite din partea persoanei iubite, în preajma datei de 14 septembrie.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a lunii, fiind însă nevoie de mai mult realism din partea ta și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia, îndeosebi la jumătatea perioadei. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai probabil, legat de propriul copil și de bani, în preajma datei de 15 septembrie. Se poate vorbi și despre  nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. Important este să acorzi mai multă atenție relației de cuplu, să accepți și punctul de vedere al pertenerului de viață, având șansa să te bucuri de susținere în plan financiar, profesional, primești sfaturi valoroase, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani               
          În prima parte a lunii te remarci prin creativitate, inspirație, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care necesită imaginație. Ești atent la detalii având ocazia să dezvolți un nou hobby sau să îl trensformi pe cel actual într-o eventuală profesie care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Te bucuri de aprecierea clienților și chiar a superiorilor. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate, conștiinziozitate, idei originale, efort susținut reușind să nu ții cont de remarcile răutăcioase venite din partea invidioșilor.
            Din data de 14 septembrie ai ocazia să te înscrii la un curs de perfecționare fapt care îți va aduce posibilități de progres, de obținere a unor beneficii în plan financiar, respectul și aprecierea venite din partea superiorilor. Se poate vorbi și despre ocazia de a te relansa în plan profesional, ai șansa de a obține un loc de muncă mult mai avantajos, în a doua parte a acestei luni.
            De la jumătatea lunii te vei face remarcat în colectivul de muncă și datorită altruismului, dorinței de a le veni în ajutor celorlalți colegi. Ai grijă fiindcă există riscul să îți neglijezi propriile sarcini de lucru încercând să rezolvi eventualele probleme ale unor colegi iar aceasta te poate conduce la conflicte în preajma datei de 22 septembrie. De evitat deplaăsrile în interes de serviciu, îndeosebi în preajma datei de 20 septembrie. 
             Ai ocazia să dai startul unui proiect profesional care să îți aducă rezultate reale, pe termen îndelungat, îndeosebi din data de 23 septembrie. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții sau superiorii. Nu vei duce lipsă de creativitate, conștiinciozitate în îndeplinirea unor obiective ambițioase și susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 24 septembrie.
          Este o lună în care va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile, mai ales în preajma datei de 6 și 22 septembrie, atunci când este posibil să nu ai suficienți bani pentru plata anumitor facturi sau a unui obiect absolut necesar pentru casă, gospodărie. Primești susținere financiară din partea partenerului de viață, ba chiar se poate vorbi despre o achiziție importantă pentru propria locuință.  

SanatateSănătate
       Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a găsi alternative de vindecare, poți afla despre un nou tratament, mult mai eficient, îndeosebi după data de 14 septembrie. Nu exagera cu efortul fizic, în prima parte a lunii. Te poți aștepta  la eventuale problemele renale, în preajma datei de 8 septembrie. Va trebui să acorzi o atenție sporită la problemele care țin de căile respiratorii, în preajma datei de 25 septembrie.