Luna septembrie 2019, Scorpion

Septembrie  2019, Scorpion       
  008 Scorpion    Ai ocazia să socializezi, să întâlnești oameni cu care împărtășești aceleași idealuri de viață, demarezi acțiuni comune, te integrezi într-un nou grup, o asociație care te promovează. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având acum capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, interesul pentru a învăța lucruri noi, intersante având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. După data de 23 septembrie te preocupi mai mult de propria persoană în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine. Deviza ta, pentru această lună, este: ”Starea de a fi în prezent nu e o stare a minții; întreaga ființă participă la ea.” Eckhart Tolle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
          Încă de la începutul lunii alegi să petreci timpul alături de prieteni și partenerul de viață. Astfel ai ocazia să socializezi, să participi la tot felul de întruniri, să îți faci noi cunoștințe, prieteni comuni cu care împărtășești aceleași preocupări, proiecte de viață. Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 3 septembrie, atunci când este posibil să ajungi la certuri cu partenerul de viață datorită unor bârfe venite din partea amicilor și care vizează relația de mariaj. Pe de altă parte ești tentat să dai curs unei relații extraconjugale cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul unor amici.
            A doua parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan amoros, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite.
            Ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri, o eventuală  despărțire.
            În a doua parte a lunii septembrie, mai precis în preajma datei de 25 septembrie, este momentul să te trezești la realitate și să constați că multe din dorințele tale, care vizează o eventuală relație de amor, nu se ridică la înălțimea așteptărilor.
             Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, o perioadă favorabilă, în plan sentimental, este spre sfârșitul perioadei. Poți ajunge astfel să cunoști o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental și material.

Cariera si baniCarieră și bani            
          La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Este posibil să vorbim și despre aflarea unor secrete legate de un proiect, acțiuni demarate în cadrul colectivului de lucru astfel că se recomandă o mai mare  prudență, în ceea ce privește asocierile, colaborările, asumarea de noi responsabilități sau în privința schimbării locului de muncă, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie.
               Nu vei duce lipsă de ambiție, curaj și capacitatea de a te mobiliza pentru a face schimbările pe care ți le dorești, îndeosebi după data de 14 septembrie.
            Până în data de 23 septembrie ai ocazia să joci rolul de ghid, îndrumător în cadrul unei organizații sau te poți bucura de susținere venită din partea prietenilor pentru a reuși să-ți împlinești unele ambiții sociale. Ar trebui să acorzi atenție deosebită eventualelor colaborări profesionale venite prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Reușești să te faci mult mai ușor remarcat în mediul de lucru, fără să te mai lași copleșit de problemele venite din partea competitorilor.   
            În această lună stai bine la capitolul finanțe, câtă vreme nu alegi să petreci prea mult timp cu prietenii și să participi la tot felul de întâlniri, călătorii care să îți depășească bugetul de care dispui. Putem să vorbim și despre șansa de a recupera niște bani, bunuri, în a doua parte a perioadei.

SanatateSănătate  
      Se cere mai multă prudență în ceea ce privește eventualele probleme renale, dureri de spate, infecții, în preajma datelor de 2 și 25 septembrie. Pot să apară unele probleme de natură digestivă, insomnii, epuizare fizică și mentală, există predispoziția la răniri, accidente, în preajma datei de 26 septembrie. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor probleme renale, dureri lombare, dureri de cap, probleme legate de tensiunea arterială, spre sfârșitul lunii.