Luna septembrie 2019, Pești

Septembrie 2019, Pești
012 Pesti      În această lună încep să se îmbunătățească relațiile, modul în care comunici și conversezi cu cei din jur reușind să te faci mult mai clar înțeles. Relațiile se bazează acum mai mult pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin stimă de sine, dorința de a acumula informații prin intermediul unor colaborări sincere, deschise. După data de 23 septembrie pui multă pasiune în ceea ce faci încercând să privești evenimentele dincolo de aparențe. Ești mult mai atras de ocultism, de lumea de dincolo, este posibil chiar să întâlnești oameni cu care să împărtășești o nouă viziune despre viață. Ai ocazia să primești bani, susținere financiară prin intermediul altora, prin partenerul de viață sau  ai beneficii financiare de pe urma unei afaceri derulate în trecut. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Când atingeti iluminarea, o singura relatie nu va mai exista: relatia cu propria persoană. Odată ce ați renuntat la ea, toate celelalte relații vor fi relatii de iubire.” Eckhart Tolle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
          În această lună vei pune mai mult accent pe relația în doi alegând să te dedici mai mult familiei, relației de cuplu. Mare atenție în preajma datei de 6 septembrie, atunci când se amplifică tensiunea în relația de cuplu datorată, în mare parte, schimbărilor care vizează relația cu propriul copil. Există tendința de a nedreptăți partenerul de viață venind cu tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale.
            După data de 14 septembrie încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației reușind să pui la cale tot felul de proiecte comune în relația de mariaj. Se poate vorbi despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau călătorii în doi departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie.
            După data de 14 septembrie ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii.
            Dacă nu ești deja implicat într-o relație de amor sunt șanse mari de a da startul unei astfel de relații, îndeosebi în a doua parte a lunii punând mai mult accent pe interesul material. Îți vine mult mai ușor să impresionezi sexul opus și să obții astfel ceea ce îți dorești.

Cariera si baniCarieră și bani           
          Ești dominat de încredere și starea de optimism considerând că vei găsi oamenii care să te susțină pentru a găsi locul de muncă mult visat. Nu trebuie să te mire dacă te confrunți acum cu pierderi, dezamăgiri care vizează relația cu colegii de muncă sau chiar pierderea locului de muncă care îți aducea o oarecare stabilitate financiară.
         Se anunță o perioadă favorabilă, în care ai ocazia să recuperezi timp și bani prin efortul susținut depus în plan profesional, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie. După data de 20 septembrie te poți bucura de realizări importante în plan financiar, ba chiar ai putea primi o sumă mare de bani care să compenseze oarecum lipsurile de pe tot parcursul acestei luni.
            Ai posibilitatea de a te relansa în cadrul unei afaceri, spre sfârșitul lunii. Cert este că știi ce vrei, în ce direcție să-ți orientezi energia pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus.
            Va trebui să fii mult mai prudent în afaceri, în preajma datei de 23 septembrie, atunci când există riscul de a a fi implicat într-un proces sau de a pierde bani ca urmare a unor investiții nefavorabile. În preajma datei de 23 septembrie se poate ajunge la renunțarea la o colaborare importantă.
             În preajma datei de 30 septembrie putem să vorbim despre noi inițiative, posibilitatea de a concretiza o idee, poți colabora acum mult mai constructiv cu un asociat.
            La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să te implici într-o asociere care poate să îți aducă câștiguri frumoase.

SanatateSănătate
      În această lună ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, îndeosebi la începutul perioadei. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 25 septembrie, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace sau chiar accidente. Este recomandat să urmezi un regim alimentar și mod de viață echilibrat.