Luna septembrie 2019, Gemeni

Septembrie 2019, Gemeni
003 Gemeni        În prima parte a lunii îți dedici timpul mai mult familiei, unei eventuale renovări a casei sau chiar schimbării locuinței. Este șansa de a achiziționa o nouă proprietate sau de a face schimbări importante în propria gospodărie. Ai ocazia să faci călătorii în locurile natale, să te reîntâlnești cu vechi prieteni sau pur și simplu să petreci mai mult timp alături de familie, de părinți. Din data de 23 septembrie ai mai multă deschidere către propriul copil concentrându-te mai mult pe educația acestuia. Planul sentimental capătă și el conotații aparte putându-se vorbi acum despre șansa de a da startul unei (noi) relații de iubire sau de a te reîntâlni cu o persoană dragă din trecut. Dedici mai mult timp distracției, petrecerii timpului liber alături de prieteni preferând să te destinzi, să te bucuri de fiecare moment. Deviza lunii în discuție este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
          În această lună, pentru tine, familia proprie și implicit relația cu partenerul de viață, capătă conotații deosebit de importante astfel că, până în data de 23 septembrie, există dorința profundă de a-ți exprima temerile, problemele care țin, fie de carieră, fie de o eventuală problemă de sănătate. Partenerul de viață are un rol deosebit în găsirea celor mai bune soluții susținându-te moral și chiar financiar.
             În preajma datei de 8 septembrie te poți aștepta la răsturnări de situație legate de casă și de aici tot felul de discuții în relația cu partenerul de viață care te vor răscoli sau te vor determina să acționezi cu mai multă fermitate. Din data de 14 septembrie ești mult mai dornic să socializezi cu persoane de sex opus impresionând prin umor și bună dispoziție, diplomație și sex-appeal. Se cere prudență în relația de dragoste, în preajma datei de 22 septembrie, atunci când ești predispus la certuri, la despărțire, dezamăgire în plan amoros.
             Te poți aștepta la primirea a tot felul de mesaje, întâlniri, care mai de care mai interesante deși sufletul tău tânjește după o relație serioasă, de lungă durată. Se cere mai multă atenție în relația cu persoana iubită în preajma datei de 27 septembrie, atunci când ești predispus la posesivitate, reproșuri, tendința de a reveni la o relație din trecut care nu face decât să îți creeze o stare de confuzie, de neîmplinire.
            Există riscul să confunzi iubirea cu sexualitatea și astfel să ajungi la tot felul de neînțelegeri în relația cu sexul opus. Spre sfârșitul lunii lucrurile încep să se destindă oarecum în plan sentimental, ba chiar s-ar putea să te simți norocos și să dai startul unei relații de cursă lungă de la care ai mari așteptări.

Cariera si baniCarieră și bani                  
          Este o lună septembrie în care ești tot mai agitat, preocupat să rezolvi la timp sarcinile de serviciu încercând să găsești noi modalități de a lucra cât mai eficient. Este posibil să-ți pui în gând redecorarea biroului, a locului de muncă, să aduci îmbunătățiri modului în care îți desfășori activitatea lucrativă.
            Încă de la începutul lunii se poate observa o mai mare eficiență în privința abilității de a relaționa cu colegii, primești susținere venită din partea familiei pentru a reuși să pui în practică anumite aspecte care țin de carieră. În partea a doua a perioadei ai ocazia să te implici într-un proiect ambițios menit să-ți aducă beneficii materiale și financiare pe termen îndelungat. Nu te baza pe promisiunile venite din partea unor amici, în ceea ce privește susținerea în plan profesional.
            Evită să împărtășești cu colegii ideile tale, un eventual proiect la care lucrezi de ceva timp, în preajma datei de 22 septembrie, întrucât ești predispus la furt de idei, dezamăgiri, încurcături care vizează un eventual contract de colaborare, documente oficiale.
            Este posibil să ai parte de surprize neplăcute, în preajma datei de 25 septembrie, în ceea ce privește relația cu șefii sau schimbări pe care vrei să le faci în carieră dar nu corespund cu dorințele tale.
            Spre sfârșitul lunii este important să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și cele familiale având astfel parte de liniște mentală și emoțională absolut necesare pentru a reuși să obții succesul în plan profesional. Pe final de lună te vei simți destul de solicitat, tracasat chiar de sarcinile de serviciu astfel că este recomandat să eviți posibilele altercații cu colegii sau colaboratorii
             Planul financiar este mult mai bine aspectat în prima parte a acestei luni. Evită implicarea în investiții riscante, îndeosebi pe la mijlocul perioadei. Sunt favorizate investițiile care țin de casă, proprietate, cele imobiliare, mai ales în primele zece zile ale acestei luni.

SanatateSănătate          
       Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre călătorii, activități pe care le desfășori prin casă, gospodărie pentru că ești predispus la accidente, lovituri, răniri, arsuri, infecții, pe la mijlocul lunii. Starea de agitație, de impulsivitate te predispune la tot felul de probleme care te vor afecta, la nivel psihic-emoțional, în preajma datelor de 7, 22 și 27 septembrie. Este posibil să apară stări de amețeală, alternări ale tensiunii arteriale, insomnii, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.