Luna septembrie 2019, Fecioară

Septembrie 2019, Fecioară
006 Fecioara       În această perioadă ai șansa de a te pune mai mult în valoare, poți da un nou sens propriei existențe, te preocupă mai mult de modul în care te îmbraci, îți înnoiești garderoba, socializezi mai mult. Știi cum să te faci plăcut, admirat de oameni, ești plin de dinamism și încredere de sine iar aceasta te va ajuta să-ți împlinești mult mai ușor destinul, să îți concretizezi ideile. În prima parte a lunii comunici mult mai eficient fiind interesat să acumulezi informații din mai multe domenii. Te adaptezi ușor la schimbări fiind necesar să acorzi o atenție deosebită eventualelor schimbări ce vizează bugetul personal. După data de 23 septembrie te preocupi mai mult de valorificarea propriilor abilități și talente având ocazia să te bucuri de realizări frumoase, în plan financiar. Dai dovadă de simț practic, ai capacitatea de a atrage de partea ta câștiguri venite din muncă proprie sau găsești un loc de muncă mai bine plătit. În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „Acceptarea prezentului este acceptarea vieții, deoarece momentul de acum este inseparabil de viață.”  Eckhart Tolle 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
          Beneficiezi de energie, ai dorința de a împărtăși cu jumătatea ta, atât bune, cât și rele reușind să vezi partea plină a paharului. Indiferent de eventualele obstacole apărute în relația de cuplu știi cum să gestionezi mult mai eficient situațiile cu care te confrunți. Atenție la intervalul 2 – 9 septembrie, atunci când este posibil să nu fii într-o formă tocmai favorabilă putând să te confrunți cu starea de confuzie, de neîmplinire sau ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat de către partenerul de viață și de aici apar tot felul de discuții contradictorii, contraziceri, ai sentimentul că nu ești înțeles. Este recomandat să dai dovadă de mai mult calm și înțelepciune pentru că aceasta te va ajuta să vezi cu mai multă claritate ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru în cadrul relației de mariaj.
             Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu, din data de 18 septembrie reușești să te impui, să îți exprimi direct intențiile într-o eventuală relație sentimentală în care ești implicat de ceva timp. Nu mai accepți jumătăți de măsură considerând că este timpul să pui punct unei relații care nu îți împlinește așteptările. Ai tendința însă de a pune pe primul plan materialitatea și de a da curs unei noi relații care promite să îți ofere mai mult în acest sens.
           Mai ai încă multe lucuri de lămurit iar până la sfâșritul acestei luni ai ocazia să primești informațiile, dovezile mult așteptate pentru a te decide să pornești pe un nou drum în plan amoros.

Cariera si baniCarieră și bani      
          În prima parte a lunii nu te spetești prea mult cu munca încercând să rămâi oarecum retras, fără să faci prea mare zgomot în colectivul de lucru. Încerci să te aduni după o eventuală pauză, o vacanță bine meritată. Va trebui să dai dovadă de prudență în parteneriatele de afaceri, în relația cu asociații, mai ales în preajma zilelor de 6, 12 și 14 septembrie, atunci când există riscul de a lua decizii pe care le vei regreta ulterior.
            Din data de 14 septembrie se pare că se agită oarecum spiritele la locul de muncă fiind „luat pe sus”, pus la treabă, forțat de împrejurări să îți asumi mai multe responsabilități, să te implici în proiecte care, poate, nu sunt ceea ce îți doreai. Cert este că va trebui să fii mult mai atent la modul în care relaționezi cu colegii de muncă întrucât ai tendința să ajungi destul de ușor la conflicte cu aceștia, îndeosebi în preajma datei de 25 septembrie, având ca subiect principal banii. Se poate vorbi și despre șansa de a negocia contractul de muncă în favoarea ta obținând o mărire de salariu sau un post mai bine plătit. Cert este că ai mai multă putere fizică și mentală pentru a putea să finalizezi obligațiile de serviciu.
             Dai dovadă de conștiinciozitate și atenție la detalii, ai spirit practic și organizatoric precum și capacitatea de a face față cu bine oricăror competiții. Ai ocazia să țintești acum cât mai sus, în plan profesional.
            Mare atenție la posibile pierderi de bani, la investiții mai puțin inspirate și care ar putea să îți creeze neplăceri financiare, în preajma datei de 27 septembrie. La finalul lunii ai ocazia să închei contracte avantajoase, din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
       Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la eventuale probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a-ți îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade.