Luna septembrie 2019, Berbec

Septembrie 2019, Berbec
001 Berbec     În această lună dai dovadă de simț practic, conștiinciozitate, simți nevoia de a acumula mai mult, în plan material dar și spiritual. Este o lună dedicată muncii dar și propriei sănătăți reușind să pui la punct aspecte pe care ne-ai neglijat în ultima perioadă. Se poate vorbi despre dorința de perfecționare a propriilor abilități, a muncii pe care o prestezi. Beneficiezi de tot felul de oportunități de dezvoltare, în plan profesional și nu numai. Din data de 23 septembrie îți concentrezi atenția în zona relațională având ocazia să dezvolți noi relații de parteneriat, de colaborare sau poți da o nouă direcție relației de cuplu deja existentă. Totul este să fii mult mai atent la cei cu care vrei te asociezi, la reacțiile venite din partea partenerului de viață și să ai o mai mare deschidere către nevoile celuilalt. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Să vrei să fii altcineva e o risipa a persoanei care ești.” Kurt Cobain
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu          
          La începutul acestei luni ești concentrat pe sarcinile de serviciu astfel că există riscul să neglijezi relația de cuplu. Fii atent la ce vrea, de fapt, partenerul de viață, care sunt nevoile celuilalt, dacă nu cumva ești lipsit de afecțiune. De la jumătatea lunii reușești să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu, comunici mult mai eficient, demarezi un  proiect comun alături de partener.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se poate vorbi acum despre șansa de a oficializa relația de dragoste existentă, îndeosebi din data de 23 septembrie. Trebuie să fii prudent în ceea ce privește exprimarea exagerată a propriilor dorințe întrucât există riscul să fii perceput de către celălalt ca fiind orgolios, mofturos, plin de toane, ca și cum lumea trebuie să se învârtă doar în jurul tău.
            În această lună se îmbunătățește relația de cuplu în mod vizibil, îndeosebi în a doua parte a perioadei, reușind să vezi partea frumoasă a relației, ai ocazia să faci călătorii romantice alături de partenerul de viață, ă te bucuri de cadouri și afecțiune.
            Se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația de cuplu, în preajma datei de 25 septembrie, atunci când ar trebui să fii mult mai atent la ceea ce împărtășești partenerului de viață, vis-a-vis de eventualele probleme legate de carieră. Este important să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și relația de mariaj altfel nu faci decât să tensionezi relația de cuplu cu lucruri care nu sunt importante. Privește evenimentele cu oarecare detașare și fii obiectiv în relația cu ceilalți!
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație, de la jumătatea lunii ai ocazia să găsești răspunsuri, vis-a-vis de o relație sentimentală, o relație despre care ți-ai pus prea multe semne de întrebare, ai avut tot felul de temeri sau poate că nu știai dacă merită să mai continui într-o direcție destul de confuză pentru tine. Ascultă-ți propriul suflet și nu te grăbi să dai startul unei relații de amor, până când nu ești sigur dacă merită să te implici serios în relația respectivă. Evită compromisurile de orice fel!

Cariera si baniCarieră și bani                 
         Prima parte a lunii septembrie este deosebit de favorabilă în plan profesional fiind vorba despre șansa de a negocia un contract de muncă în favoarea ta, poți să primești o mărire de salariu, prime, aprecieri din partea șefilor și a colegilor de muncă. Te remarci prin dedicare, punctualitate, conștiinciozitate. În primul decan al lunii ai capacitatea de a te mobiliza și organiza fiind mult mai eficient, în privința realizării sarcinilor de muncă, concretizarea unor colaborări sau semnarea unor contracte avantajoase, îndeosebi în preajma datei de 7 septembrie.
            Acordă atenție datei de 12 septembrie, atunci când ești predispus la controverse, probleme de relaționare cu anumite persoane din colectivul de muncă, ba chiar poți avea sentimentul că ești bârfit, „atacat pe la spate” de către dușmani ascunși care vor, cu orice chip, să te denigreze în fața șefilor.
            Este o lună profitabilă, atunci când vine vorba despre implicarea într-o afacere personală sau realizări venite de pe urma unui parteneriat. Cert este că dai dovadă de creativitate și inspirație, nu vei duce lipsă de susținere venită din partea partenerului de viață, în demersurile tale profesionale, mai ales după data de 23 septembrie.
            Te poți aștepta și la unele altercații, calomnii, replici tăioase, invidii, în preajma datei de 14 septembrie. Nu ai decât să treci peste orice și să îți urmezi propriile obiective, să profiți din plin de oportunitatea de a obține un job mai bine plătit, în preajma datei de 29 septembrie. Totul ține de ambiția și capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice.
           Din data de 23 septembrie se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a relației cu colaboratorii, partenerii de afaceri iar aceasta îți va aduce și o stare de siguranță profesională.
         În ceea ce privește planul financiar, ești predispus la pierderi financiare, amenzi, sancțiuni, cheltuieli neprevăzute, în preajma datei de 12 septembrie. Spre sfârșitul lunii domeniul financiar se îmbunătățește vizibil.  

SanatateSănătate   
      În această lună este vei acorda mai multă atenție la eventualele probleme care țin de propriul organism, alimentație și igienă, sănătatea personală. Este bine să acorzi atenție la tratamentul pe care îl urmezi putând fi vorba și despre necesitatea de a schimba medicația sau chiar medicul, mai ales la începutul perioadei. Nu este exclus să apelezi la terapii alternative, găsești o dietă mult mai avantajoasă pentru tine, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme de sănătate datorate stresului, a grijilor de zi cu zi, în preajma datei de 7 septembrie. Acordă mai multă atenție eventualelor probleme care țin de tensiunea arterială, infecții ale sângelui, posibile accidente, pe la jumătatea perioadei.