Luna octombrie 2023, Vărsător

Octombrie 2023, Vărsător
011 Varsator         „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France
        Este o perioadă prielnică pentru a te apropia de nevoile sufletului, de spiritualitate, de ceea ce te face să te simți împăcat, cu tine însuți dar și cu ceilalți. Ești hotărât să reiei activități de natură să te propulseze pe următoarea treaptă, în plan profesional. Simți nevoia de a călători și a te informa, dorești să interacționezi cu oameni noi, interesanți, eventual cu persoane de pe alte meleaguri. Ai ocazia să-ți construiești o nouă filozofie de viață privind evenimentele și viața în profunzimea lor. Te poți bucura de favoruri, susținere, noroc, evoluție pozitivă în plan profesional dar și de o reevaluare a relațiilor cu superiorii, simți nevoia de a te perfecționa, de a dobândi noi cunoștințe care pot să te ajute în carieră. Îți faci tot felul de planuri de viitor, visezi la casă, familie, la o nouă ocazie de a clădi ceea ce visezi de mult timp.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este posibil să ajungă la urechile tale bârfe sau partenerul de viață se poate lăsa influențat de discuțiile din culise, vis-a-vis de o relație extraconjugală în care ești implicat. Ești pus în situația de a da explicații, de a te justifica astfel că, în preajma datei de 28 octombrie, imaginea ta în plan social are de suferit, se poate ajunge destul de ușor la scandaluri, reproșuri, gelozie. Nu reușești să te faci ascultat și/sau înțeles. Ai tendința să neglijezi destul de mult familia, relația de mariaj, fiind mult mai preocupat de zona carierei. În a doua parte a acestei luni există posibilitatea de a implica și partenerul de viață în activitățile tale profesionale sau de a vedea dintr-o nouă perspectivă relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii există mai multe șanse de a găsi o persoană, un partener de sex opus prin intermediul carierei sau a unei călătorii în interes de serviciu. Nu este exclus să îți dorești să revii la o iubire din trecut. Nu vei da înapoi, atunci când vorbim despre flirturi, aventuri, relații în care nu prea ești dispus să investești sentimente, emoții. Ai tendința de a amesteca lucrurile, cariera și iubirea astfel că sunt șanse mari de a te implica într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau chiar cu un superior, șef. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în plan sentimental, îndeosebi în preajma datei de 31, atunci când ești predispus la probleme în relația sentimentală datorită unor persoane invidioase, poate chiar din partea unei foste iubiri.
            Ești preocupat să studiezi, să te perfecționezi, să dai startul unor colaborări cu firme sau persoane aflate în străinătate. Este o perioadă dedicată muncii, acumulării de capital, reclamei, socializării și implicării în echipa de lucru. Ești pus foarte serios pe treabă iar astrele sunt de partea ta, dacă vrei să faci schimbări importante în zona carierei. După data de 18 octombrie ai șansa de a te înscrie la cursuri de perfecționare, faci mai multe drumuri în interes de serviciu. Ai ocazia să observi cu încântare cum treci cu mai multă ușurință examene de certificare, admitere, licență. Preiei proiecte care te vor solicita, din punct de vedere intelectual, având ocazia să-ți demonstrezi adevărata valoare. Din data de 23 octombrie ești susținut de un superior să îți realizezi obiectivele profesionale primind finanțarea de care ai nevoie. În preajma datei de 31 se cere o mai mare atenție în ceea ce privește casa, familia, investițiile imobiliare fiind nevoie să reevaluzi resursele financiare de care dispui pentru renovarea, achiziția unei proprietăți.
          Planul financiar este bine aspectat spre sfârșitul lunii putând primi bani prin intermediul unui parteneriat de afaceri sau dintr-un partaj finalizat acum, o moștenire sau un credit avantajos. Spre sfârșitul perioadei se poate vorbi despre șansa de a reevalua o situație profesională, de a primi ceva care părea pierdut definitiv, un post, o funcție, o mărire de salariu. Este posibil să reevaluezi colaborarea cu o firmă străină sau revii la o veche colaborare.