Luna octombrie 2023, Taur

Octombrie 2023, Taur
002 Taur          „Cea mai prețioasă călătorie este  aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade
        Îndeosebi în prima parte a lunii dedici mai mult timp carierei, noilor posibilități de dezvoltare, progresului în plan profesional. Sunt favorizate activitățile care implică creativitate, imaginație având ocazia să iei un nou start în plan profesional, îndeosebi la jumătatea perioadei. Se reiau anumite discuții, negocieri, revenirea la o fostă colaborare.         Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional, neștiind prea clar de unde să începi sau cum să mergi mai departe fiind absolut necesar să pui la punct strategii delucru, noi modalități de comunicare în relația cu șefii. Poate că nu mai este nevoie să acorzi atenție la orice vorbă aruncată fără rost și să îți vezi pur și simplu de treaba ta. Deții suficiente resurse pentru a concretiza proiecte ambițioase și nu vei duce lipsă de idei originale, inițiativă, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice reușind să o iei întotdeauna de la capăt, cu calm și răbdare. Tot timpul ai ceva de făcut, de corectat, de finalizat anumite proiecte pe care le-ai lăsat în suspans o vreme. Nu vei duce lipsă de energie și spontaneitate, îndeosebi în prima parte a acesteiluni. Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura efortului depus.
            Din data de 22 octombrie urmează o perioadă în care reușești să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață, găsiți alternative pentru a demara un proiect în comun care poate să aducă mai mulți bani în bugetul comun. Se poate vorbi acum despre armonie, romantism, mai multă atenție venită din partea partenerului de viață. Găsești cu mai multă ușurință echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Atenție însă, din data de 28 octombrie se pot ivi tot felul de discuții în contradictoriu, ai sentimentul că nu ești ascultat, că celuilalt nu-i pasă de problemele tale profesionale sau că nu ești ajutat, susținut moral în momentele de derută, de confuzie. Spre sfârșitul lunii octombrie  va trebui să dai dovadă de diplomație și de tact în relația de cuplu.În preajma datei de 28 octombrie te gândești foarte serios la modul în care ai putea să reechilibrezi relația actuală, în cazul în care te-ai confruntat cu starea de confuzie, de rătăcire, îndeosebi la mijlocul acestei perioade. Totul este să fii sincer cu tine și să înveți cum să iei pauză de la problemele cotidiene, alături de persoana iubită.
           Pe parcursul acestei luni poate să iasă la suprafață posesivitatea, gelozia din cadrul relației de cuplu dar și o mai mare dorință de a fi văzut, apreciat de partenerul de viață.  Este o lună în care ai ocazia să te lămurești cu cine ai de-a face și că, de fapt, este nevoie să îți reevaluezi atitudinea, modul în care dăruiești și primești în plan relațional. Din data de 28 octombrie se poate vorbi despre reluarea unei colaborări profesionale, ai ocazia de a renegocia un contract de muncă sau de a reveni asupra unui parteneriat care ți-a adus beneficii în trecut. Nu este exclus să apară noi oferte de muncă sau primești oportunități de urmare a unor cursuri de perfecționare care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat în carieră.Este o lună în care muncești mult și cu spor, chiar dacă ai sentimentul că muncești în zadar sau nu îți este apreciată munca la adevărata valoare. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe sprijinul venit din partea colegilor și/sau colaboratorilor apropiați pentru că te poți aștepta la surprize neplăcute dinspre ei, mai ales în prima parte a lunii.  Pot să apară răsturnări de situație, schimbări bruște legate de asocieri nefavorabile fiind astfel provocate și pierderi neașteptate de bani. Se cere maximă prudență, pe tot parcursul acestei perioade. Este o lună în care ai ocazia să te afirmi, cât timp îți asculți propria intuiție, ești organizat și faci față provocărilor apelând la răbdare și diplomație.