Luna octombrie 2023, Săgetător

Octombrie 2023, Săgetător
009 Sagetator          „Atunci când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim
       În această lună vei pune mai mult preț pe relația cu prietenii, o organizație din care faci parte. Te implici, contribui cu idei, strategii de acțiune jucând rolul de lider. Reușești astfel să aduni în jurul tău oameni de acțiune, persoane ambițioase, pe care te poți baza în situațiile limită. Este o perioadă bună pentru a te elibera de sentimentele negative, să lași în urmă temerile, rănile, amintirile dureroase și reevaluezi aspecte care țin de relația cu prietenii, eventual aduci noi strategii de acțiune în cadrul unui proiect.
            Relația de mariaj trece printr-un moment de derută, încă de la începutul lunii atunci când, datorită unei relații de prietenie sau a unor bârfe, există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, critici, acuzații nefondate. Este o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de realism și obiectivitate acceptând că poți și tu să greșești. Este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață fiind important să privești dincolo de informațiile venite din partea unor „prieteni”. Încă de la începutul perioadei ai ocazia de a relua o relație sentimentală pe care preferi să o păstrezi în secret. Fie că ești sau nu căsătorit reușești cu greu să faci față acestei tentații. Poate fi vorba despre o persoană cunoscută prin intermediul serviciului sau a unei deplasări făcute în interes de serviciu. Primești răspunsuri la întrebări legate de relație, în partea a doua a lunii. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu amesteci relațiile de prietenie, discuțiile pe care le porți cu amicii sau grijile de la serviciu, cu problemele familiei. Este o lună de în care ai ocazia să observi ce anume îți place și ce nu în cadrul relației de mariaj, ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce trebuie să renunți pentru a face ca lucrurile să funcționeze în relație.
            Dacă ești singur, ai ocazia să te distrezi, să mergi mai frecvent la tot felul de petreceri, să te bucuri de prezența amicilor. Ai ocazia să dezvolți o relație de prietenie, să te îndrăgostești de o persoană de sex opus din grupul tău de prieteni. Este o lună în care nu vei duce lipsă de flirturi, implicare în relații de scurtă durată, sau într-o relație extraconjugală. Reușești să impresionezi sexul opus prin atitudinea dezinvoltă și prin umorul tău nativ. Este posibil să legi acum o relație de dragoste cu cineva din cadrul cercului de prieteni sau prin participarea la evenimente, întâlniri ale unui grup, o organizație din care faci parte.
             La începutul acestei luni ești preocupat de carieră, oportunitățile care apar în plan profesional. Investești multă energie dând dovadă de conștiinciozitate, de inițiativă și ambiție reușind să faci față competitorilor. Ai darul de a-i stimula pe cei din jurul tău, colegii din echipa de lucru. Ești dornic să duci la îndeplinire un proiect profesional important, de la care speri că vei obține succesul mult așteptat. Te poți aștepta însă la tot felul de probleme, obstacole, neplăceri venite din partea superiorilor, în preajma datei de 20 octombrie. Totul va depinde de diplomația de care vei da dovadă.
              Printr-o atitudine degajată reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal, în plan profesional, după data de 23 octombrie. Ești foarte atent la detalii și dai dovadă de simț practic, o bună organizare preferând să nu te abați de la programul de lucru. La sfârșitul lunii îți concentrezi atenția și energia pe realizarea unui proiect în cadrul grupului, asociației din care faci parte. Ești acum factorul mobilizator știind cum să faci față provocărilor ajutându-i pe cei din echipă, la momentul oportun.
            Planul financiar este supus unor răsturnări de situație neașteptate, în prima parte a lunii. Vei reuși să te redresezi până la jumătatea perioadei, dacă vei da dovadă de o bună organizare și diplomație, atunci când vine vorba despre negocieri. Este bine să o lași mai ușor cu petrecerile și întâlnirile cu prietenii.