Luna octombrie 2023, Rac

Octombrie 2023, Rac
004 Rac          „Nu lăsa comportamentul altora să-ți distrugă pacea interioară!” Dalai Lama
      În această lună vei încerca să găsești echilibrul între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Este o perioadă în care ești mult mai devotat muncii tale preferând să te concentrezi, mental și fizic, pe direcția aleasă, în plan profesional. În această perioadă dispui de o mare doză de generozitate pe care ai tendința să o direcționezi către persoane care te-au nedreptățit sau care nu prezintă încredere. Ai ocazia să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri ale tale, să te descoperi așa cum ești și poți afla care sunt nevoile tale. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în privința casei, a familiei, în relația cu părinții. La jumătatea perioadei există riscul să iei decizii pripite, atunci când este vorba despre vânzarea sau cumpărarea unei  noi proprietăți.
              Este o lună în care reușești să găsești starea de echilibru în cadrul relației de cuplu, cât timp accepți că, printr-o comunicare sinceră, deschisă, prin faptul că mai lași de la tine și nu te ambiționezi în momentele tensionate și nu încerci să îți dai dreptate cu orice preț este posibil să ajungi la starea de normalitate în relația de cuplu. Este posibil să ajungă acum la urechile tale unele bârfe care pot afecta oarecum relația de mariaj. Totul depinde de tine și de momentul pe care îl alegi pentru a-ți exprima nemulțumirea, vis-a-vis de relație. Multe probleme pot să apară pe fondul neplăcerilor de la locul de muncă și astfel ajungi acasă încărcat cu tot felul de griji discuțiile fără rost putând să strice armonia de acasă. Este o lună în care vei pune accentul pe relația sentimentală, posibilitatea de a reevalua o relație în care ești deja implicat. Poți să iei decizia de a concepe un copil sau te bucuri alături de partener de realizările venite din partea propriului copil.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să fii curtat, să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință. Este posibil să te îndrăgostești în mod neașteptat sau vrei să dai startul unei relații de cursă lungă, ceea ce nu este recomandat, îndeosebi în a doua parte a lunii. În prima parte a lunii reiei discuțiile, vis-a-vis de o fostă relație sentimentală,  să reiei o discuție importantă cu un fost iubit. Este o perioadă în care îți vei încerca norocul în iubire abordând cu mai mult umor și bunăvoință relația cu sexul opus. Pot să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu familia având ca subiect principal banii, eventualele investiții făcute în trecut și care nu s-au dovedit suficient de avantajoase.
            Se cere mai multă prudență în relația cu un superior sau dacă colaborezi cu firme străine, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Ești predispus la cheltuieli neprevăzute legate de familie, casă, o proprietate și astfel poți să dai anumite planuri peste cap.În a doua parte a lunii te vei revigora și vei trata cu mai multă detașare problemele de serviciu. Poate fi vorba despre posibilitatea unei schimbări destul de bruște de direcție în carieră sau pur și simplu ajungi la un consens cu șefii. Cert este că beneficiezi de inspirație din plin, de creativitate, spontaneitate dar și de susținere venită din partea familiei în demersurile socio-profesionale. Este posibil să iei decizia de a da startul unei (noi) afaceri, spre sfârșitul lunii, încercând astfel să-ți concretizezi un vis mai vechi.
             Se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, în plan financiar, îndeosebi din data de 20 octombrie, atunci când reușești să te mai liniștești, din punct de vedere psihic-emoțional și poți să urmezi un curs firesc, în plan profesional. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare în a doua parte a lunii!