Luna octombrie 2023, Pești

Octombrie 2023, Pești
012 Pesti        „Fericit este cel care cutează să apere cu putere ceea ce iubește!” P. Ovidius
       În această lună vei pune mai mult accent pe aspectele care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți, implicarea într-un eventual proces, partaj,  dar și aspecte legate de secrete, subiecte din domeniul ocultismului. Au loc transformări profunde în plan personal și relațional fiind nevoie de mai multă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi atunci când vine vorba despre o relație de iubire și/sau bani. Este, de fapt, momentul de trezire, de revelații pe care le poți avea, mai ales în prima parte a lunii. Toate acestea vor depinde și de gradul de maturitate, dezvoltare în plan spiritual.Din data de 23 octombrie se anunță călătorii prin locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp, reîntâlnirea cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Ești mult mai atras de spiritualitate reușind să îți canalizezi atenția către tot ceea ce ține de progresul personal. Poți începe acum studiul unor noi domenii ale cunoașterii: religie, filozofie, esoterism. Este momentul oportun pentru continuarea studiilor la nivel superior, facultate, masterat, doctorat sau studii de perfecționare. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul, devii posesiv exprimându-ți direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Încearcă să-ți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat.
            În această lună este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste până în preajma datei de 9 octombrie. Este o perioadă de reevaluare a relației de dragoste, poți chiar să te revezi cu o persoană după mulți ani. Pe tot parcursul acestei luni crește doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să călătorești alături de partenerul de viață, eventual peste hotare. Spre sfârșitul lunii există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală care poate să trezească în tine pasiuni, dorința de a-ți manifesta deschis propriile emoții, gânduri.  Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de prudență și spirit rațional și nu te entuziasmezi prea tare întrucât ai tendința să faci alegeri greșite.
            Se poate vorbi despre o perioadă foarte dinamică, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat important. Te poți aștepta și la unele surprize neplăcute venite din partea unui asociat, în preajma datei de 11 octombrie. Este recomandat să nu te bazezi pe promisiunile financiare venite din partea unui partener de afaceri. Este foarte posibil să fii furat, păgubit, pe la jumătatea acestei luni. Nu este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, fie că vorbim despre bani veniți din muncă proprie, fie că aceștia pot proveni dintr-un partaj, o moștenire sau din cadouri. Debordezi de inspirație și creativitate, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din grupul tău de lucru.
            Fii prudent la sfrâșitul lunii, în ceea ce privește demararea unei colaborări, semnarea de contracte cu o firmă străină întrucât ești predispus la tot felul de încurcături legate de acte, documente oficiale, pierderi care te pot afecta, din punct de vedere material, pe termen îndelungat.