Luna octombrie 2023, Leu

Octombrie 2023, Leu
005 Leu          „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim
      Este o lună în care ești preocupat să acumulezi informații din domenii diferite fiind dornic să te perfecționezi, să evoluezi, în plan personal și profesional. Călătorești mult, relaționezi cu rudele apropiate, primești susținere din partea părinților. Dai dovadă de deschidere, generozitate și creativitate în comunicare fiind preocupat să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu. Poți lua acum decizii importante care vizează cariera fiind vorba despre un efort constant pe care îl depui la locul de muncă. Acorzi o atenție sporită modificărilor legate de casă, eventuale renovări, schimbări de domiciliu, achiziția unei noi proprietăți sau vânzarea unei case.
            În această lună se cere prudență, în ceea ce privește relația de mariaj. Evită să iei decizii fără să te consulți cu partenerul de viață, îndeosebi dacă este vorba despre schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Ești predispus la tot felul de dispute, reproșuri, agresivitate verbală și fizică, îndeosebi la jumătatea acestei perioade. Las-o mai ușor cu ego-ul și nu insista să îți dai dreptate cu orice preț preferând să anulezi o relație de durată, în care partenerul a investit, ca și tine, mult timp și sentimente. Acordă atenție la reacțiile bruște, acuzațiile fără rost sau posesivitate, gelozie, îndeosebi până în preajma datei de 28 octombrie. Problema principală pornește de la cheltuieli, banii insuficienți pentru a reuși să faceți ceea ce v-ați propus, legat de casă, gospodărie. Din acest motiv ești nevoit să amâni unele proiecte încercând să găsești soluții salvatoare. Putem să vorbim și despre un job mai bine plătit sau o colaborare mult mai fructuoasă, care ar putea să te scoată dintr-o situație neplăcută, din punct de vedere financiar.
            În prima parte a lunii ești mult mai deschis către nou, atunci când vine vorba despre dragoste, noi cuceriri, flirt, distracții alături de persoane de sex opus. În a doua parte lucrurile nu merg așa cum îți doreai, în plan amoros. În prima parte a acestei luni te poți aștepta la unele certuri cu persoana iubită, pot să apară tot felul de acuzații, tentații, dezamăgiri, incidente neplăcute legate de relația de amor. Este posibil să faci cheltuieli peste posibilitățile bugetului personal încercând astfel să impresionezi persoana iubită. Numai că, de aici pot să apară tot felul de probleme, neînțelegeri. Te simți folosit sau tu, la rândul tău, poți deveni mult mai agresiv, tocmai pentru că nu reușești să-ți exprimi sincer, deschis nemulțumirile. Spre sfârșitul lunii se mai ameliorează problemele din relația de cuplu, este necesar să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre comunicare fiind foarte important să dai dovadă de echilibru și răbdare.
            Te bucuri  de câștiguri destul de bune datorate efortului și conștiinciozității de la locul de muncă, îndeosebi după data de 9 octombrie. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de serviciu precum și cu colaboratorii apropiați. Este posibil să devii ceva mai impulsiv, poți renunța la un proiect sau faci unele greșeli prin acte, documente iar aceasta poate să îți dea peste cap întreg programul de lucru. Te simți obosit, epuizat din punct de vedere psihic, mental ceea ce ar putea să genereze și o stare de tensiune în relația cu colegii sau colaboratorii. În a doua parte a lunii te simți foarte obosit preferând să lucrezi într-un ritm mai puțin alert. Spre sfârșitul lunii ești predispus la reevaluarea unor aspecte care vizează casa, o proprietate, necesitatea de a face o nouă investiție care vizează prorpia locuință.
           În această lună va trebui să fii mult mai atent la modul în care cheltui banii, la noi posibilități de a câștiga din muncă proprie, cât timp valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui. Trebuie să dai dovadă de multă chibzuință, atunci când vine vorba despre cumpărături, achiziții, îndeosebi în prima parte a perioadei.