Luna octombrie 2023, Gemeni

Octombrie 2023, Gemeni
003 Gemeni         „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho
       În această perioadă te simți în elementul tău, cât timp creezi, iubești, te distrezi, petreci mai mult timp alături de persoana iubită și/sau de propriul copil. Atitudinea ta este degajată, ca și cum ai vrea să îți prelungești vacanța bucurându-te de ceea ce este bun și frumos. Nu vei fii scutit însă de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, în plan sentimental, în special în prima parte a acestei perioade.
            La începutul lunii este posibil să apară tot felul de discuții, disensiuni în plan sentimental datorită tendinței de a fii posesiv, de a manipula, gelozia fiind subiectul principal în cadrul relației de dragoste. Porți discuții intense cu familia, părinții despre probleme legate de relația cu sexul opus. Este recomandat să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni, atunci când ai ocazia să redresezi și să ajungi la un oarecare echilibru în relația de mariaj în care ești implicat de mult timp. Este o lună în care nu vei duce lipsă de pasiune, aventuri, distracții astfel că, la sfârșitul perioadei, relația cu sexul opus este puternic dinamizată reușind cu mare greutate să faci față tentațiilor, tendinței de a da startul unei relații amoroase extraconjugale.
            Dacă ești singur atunci nu vei avea acum nici-un fel de restricții în plan amoros fiind preocupat de noi cuceriri amoroase sau poți să revii asupra unei iubiri din trecut. După data de 23 se pot amplifica obligațiile legate de serviciu, ești susținut de către un superior în ceea ce privește anumite demersuri legate de locul de muncă. Este șansa de a reevalua atitudinea în colectivul de muncă,de a purta negocieri mult mai constructive care îți vor aduce și avantaje în plan financiar.
              Încă de la începutul lunii tatonezi terenul, vis-a-vis de un nou job sau noi posibilități de a obține un post mai bine plătit. Este posibil să ai sentimentul că bați pasul pe loc sau că ceilalți „te duc cu vorba”, aspect care nu este prea departe de adevăr. Până la jumătatea lunii ești într-o continuă derută, așteptare neștiind prea clar ce direcție să alegi. Se cere reevaluarea unui contract de muncă sau a relației cu colegii, colaboratorii. Poate fi vorba și despre tendința de a acționa în secret pentru a obține beneficii financiare, socio-profesionale. Nu te grăbi să accepți un nou contract de colaborare în cadrul unei asociații, organizații, îndeosebi la jumătatea acestei perioade, atunci când ești tentat să renunți la un loc sigur de muncă, doar pentru că ți se face o ofertă mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar, la prima vedere. Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare îndeosebi în a doua parte a lunii. Fii prudent la deplasările pe care le faci în interes de serviviu, în preajma datei de 28 octombrie, atunci când ești predispus la pierderi, accidente, probleme venite din partea unor colegi sau colaboratori invidioși. Muncești mai mult, cu spor reușind să te mobilizezi în vederea ducerii la bun sfârșit a proiectelor demarate, în plan profesional. Ai ocazia să-ți pui în valoare calitățile intelectuale și creativitatea atrăgând astfel atenția superiorilor. Spre sfârșitul acestei perioade lucrurile pot deveni tot mai neclare, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă sau noi posibilități de angajare.
               La sfârșit de lună se poate vorbi despre evaluări, revenire asupra unor discuții neplăcute care vizează locul de muncă, relația cu șefii și colegii, necesitatea de a pune capăt unei colaborări care nu îți mai este de folos.