Luna octombrie 2023, Berbec

Octombrie 2023, Berbec
001 Berbec         „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho           
          Este o perioadă de agitație, de zbatere și dinamism punând mai mult accent pe relațiile interpersonale, pe încercarea de a găsi noi colaboratori, de a crea noi punți de înțelegere, fie că este vorba despre relația de mariaj, fie cea de afaceri, profesională. În această lună dai mai multă valoare relației cu ceilalți, îndeosebi celor de parteneriat și/sau de cuplu. Ai șansa de a conștientiza ce schimbări ai de făcut în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la starea de echilibru. Va trebui să accepți și punctul de vedere al celuilalt, fără a încerca să îți impui punctul de vedere, cu orice preț. Poți ajunge la rezultate frumoase de pe urma unor asocieri, totul este să fii pregătit să lași de la tine, fără a renunța la principiile de viață. După data de 23 ajungi la o înțelegere mult mai profundă a vieții având ocazia să dezvolți o relație de afaceri care îți va aduce beneficii, inclusiv în plan financiar.           
                 În această lună ești preocupat de relația de cuplu fiind nevoit să revii asupra unor discuții menite să agite relația în care ești deja implicat. Este o perioadă destul de agitată în relația de mariaj  încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Încă de la începutul lunii este necesar să găsești noi modalități de a comunica propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață. Nu este exclus să pui pe primul plan cariera și astfel să neglijezi relația de cuplu.Încă din prima parte a acestei luni reapariția unei iubiri din trecut poate să îți dea viața personală peste cap neștiind prea clar ce să faci, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. Ceea ce se reia acum îți tulbură, în mod profund, propria existență reușind cu greu să îți găsești echilibrul psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a lunii.Se anunță o perioadă în care este necesar să vezi ce anume ai de schimbat în propria atutudine în relația cu partenerul de viață, ce poate fi îmbunătățit în modul de a comunica, de a transmite propriile gânduri, așteptări de la celălalt. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, îndeosebi în prima parte a lunii,Dacă ești încă singur atunci, este vorba despre o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să faci noi cuceriri în plan amoros nefiind exclus să te implici într-o relație din care ai de câștigat și în plan material. Nu se recomandă ca, spre sfârșitul lunii, să îți faci planuri de viitor, vis-a-vis de o relație intimă. 
              Este o lună în care se cere mai mult discernământ în ceea ce privește munca și banii fiind nevoie de mai multă atenție la modul în care îți gestionezi resursele de care dispui. Nu este exclus ca, în prima parte a acestei luni, să treci printr-o perioadă intensă de transformări în plan profesional, să schimbi strategiile de acțiune la locul de muncă, în relația cu colegii. Te simți nedreptățit, trădat, mințit, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii, atunci când multe din intențiile tale pozitive sunt, fie răstălmăcite, fie folosite împotriva ta. Nu este o perioadă favorabilă pentru a împărtăși cu oricine proiectele tale de viitor sau pentru a te asocia cu persoane care nu prezintă garanții morale. Fii atent cu cine te asociezi!
              Pe tot parcursul acestei luni va trebui să adopți o atitudine mult mai diplomată observând astfel mult mai bine situațiile dintr-o relație de parteneriat, o asociere, dincolo de aparențe iar aceasta te poate ajuta să iei decizii mult mai eficiente. Chiar dacă tot ai sentimentul, în prima parte a lunii, că toată lumea ți se împotrivește și nimeni nu vrea să ia serios în calcul capacitățile tale creatoare, profesionale ei bine, în a doua parte a perioadei, ai șansa de a obține câștiguri consistente ca urmare a unor investiții inspirate și a conștiinciozității de care dai dovadă. Ești animat de dorința de a duce până la capăt proiectele demarate, de a reconfigura relațiile de colaborare, de a te face remarcat în mediul de lucru prin seriozitate și o bună organizare a timpului.După data de 23 octombrie apar noi oportunități de a negocia salariul în favoarea ta sau pentru a primi susținere financiară din partea partenerului de viață sau ca urmare a unei investiții făcută în trecut. Nu te grăbi să iei decizii, să semnezi un contract de colaborare sau o schimbare în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Urmează o perioadă de reevaluare, în ceea ce privește plata unor taxe, impozite sau poate fi vorba despre noi posibilități de câștig, venite prin intermediul partenerului de viață sau de pe urma unei moșteniri.