Luna octombrie 2023, Balanță

Octombrie 2023, Balanță
007 Balanta             „Setea de lumină scurtează adeseori aripile fluturilor.
           În această lună  te preocupi mai mult de propria persoană, de  aspirațiile tale, de propria siguranță, în plan relațional dar și material. Ai mai multă încredere în propriile forțe conștient fiind că, oricât de multe obstacole ai avea de înfruntat, poți trece peste ele cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze. Ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice, de a vedea partea bună a evenimentelor mai puțin favorabile pentru tine. Te poți confrunta cu răsturnări de situație în plan relațional, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ești mult mai conștient acum de propria valoare, de noile posibilități de a progresa, acumula informații care pot să îți fie de folos în carieră și nu numai. 
             Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni în relația de cuplu, fie că este vorba despre faptul că acorzi mai multă atenție carierei, fie că ești mult prea ocupat cu educația copilului, cert este că te confrunți cu probleme în relația cu partenerul de viață. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Până în preajma datei de 12 octombrie pot fi aduse la suprafață unele secrete neplăcute, dar care te ajută să observi adevărata latură, atât a propriei persoane, cât și a relației de cuplu. 
             În a doua parte a acestei luni pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a atrage atenția sexului opus, ceea ce îți va aduce noi posibilități de a te implica într-o relație sentimentală sau de a relua o mai veche relație de amor. 
             Este o lună în care dai dovadă de multă ambiție, hotărâre, ai capacitatea de a te mobiliza și de a profita din plin de oportunitățile de progres, în plan personal și profesional. Totul este să nu dai înapoi, atunci când cei invidioși îți spun că nu vei reuși să duci până la capăt un proiect profesional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli, îndeosebi până în preajma datei de 18 octombrie, atunci când ești ceva mai imprudent la achiziții, cumpărături, nu prea te mai gândești și la ziua de mâine. Poate fi vorba și despre probleme, tot felul de defecțiuni la aparatura electrocasnică și ești nevoit să investești în reparații, achiziții destul de costisitoare. Acordă atenție la predispoziția de a plăti amenzi, sancțiuni, pot apărea pierderi neașteptate de bani, în a doua parte a lunii. Ai ocazia să pui în aplicare strategii bine gândite reușind astfel să primești recunoașterea meritată a propriei valori, în plan profesional. Cât timp vei da dovadă de simț al umorului și bunăvoință în relația cu colegii de muncă ai șansa de a echilibra, de a readuce starea de bine în colectivul de lucru.
          La sfârșitul lunii pot apărea noi posibilități de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie. Totul va depinde de ambiția de care vei da dovadă și de capacitatea de a te mobiliza, atunci când apar oportunitățile de a obține un job mai bine plătit. Poate fi ocazia de a relua o colaborare, o asociere derulată în trecut. Nu te grăbi să iei decizii pripite, la mijlocul lunii, atunci când ești predispus la pierderi de bani, decizii legate de o afacere sau o moștenire, un proces care ți-a dat bătăi de cap.