Luna octombrie 2020, Taur

Octombrie 2020, Taur
002 Taur         Dedici mai mult timp carierei, noilor posibilități de dezvoltare, progresului în plan profesional, pe tot parcursul acestei luni. Sunt favorizate activitățile care implică creativitate, imaginație având ocazia să iei un nou start în plan profesional, îndeosebi la jumătatea perioadei. Din data de 23 vei pune mai mult accent pe relația de mariaj punând preț pe comunicare, înțelegere, implicarea într-un proiect comun alături de partenerul de viață. Este o perioadă în care ai posibilitatea de a relua discuții, proiecte care necesită reevaluări, reexaminări, lămuriri pe care ai ales să le tot amâni. La sfârșitul lunii reușești să obții ceea ce îți dorești în plan relațional. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                       
       Urmează o perioadă în care reușești să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață, găsiți alternative pentru a demara un proiect în comun care poate să aducă mai mulți bani în bugetul comun. Se poate vorbi acum despre armonie, romantism, mai multă atenție venită din partea partenerului de viață. Găsești cu mai multă ușurință echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Atenție însă, din data de 14 se pot ivi tot felul de discuții în contradictoriu, ai sentimentul că nu ești ascultat, că celuilalt nu-i pasă de problemele tale profesionale sau că nu ești ajutat, susținut moral în momentele de derută, de confuzie. Până în preajma datei de 28 va trebui să dai dovadă de diplomație și de tact în relația de cuplu.
        În preajma datei de 5, fie renunți la o relație de dragoste care bate pasul pe loc de ceva timp, fie îți vine brusc cheful să reiei o relație de dragoste care a jucat un rol important în viața ta cândva. Cert este că, indiferent de ceea ce îți propui, vis-a-vis de o relație de dragoste, lucrurile sunt menite să te pună în situația de a te gândi și răzgândi, de a face planuri pentru ca, peste noapte, să se dărâme totul ca un castel din cărți.
        În preajma datei de 28 te gândești foarte serios la modul în care ai putea să reechilibrezi relația actuală, în cazul în care te-ai confruntat cu starea de confuzie, de rătăcire, îndeosebi la mijlocul acestei perioade. Te confrunți cu serioase semne de întrebare iar starea de stres și oboseală de la locul de muncă își va pune foarte serios amprenta asupra relației de cuplu sau în relația de dragoste. Totul este să fii sincer cu tine și să înveți cum să iei o pauză de la problemele cotidiene, alături de persoana iubită.
        La sfârșitul lunii te poți aștepta la reevaluări, reluarea unor tratative legate de mariaj sau reapare în viața ta un partener din trecut și încerci să repari ce se poate. Pe parcursul acestei luni iese la suprafață posesivitatea, gelozia din cadrul relației de cuplu având astfel sentimentul că nu mai poți continua o relație de mariaj foarte obositoare, care nu mai prezintă interes pentru tine. Este o lună în care ai ocazia să te lămurești cu cine ai de-a face și că, de fapt, este nevoie să îți reevaluezi atitudinea, modul în care dăruiești și primești în plan relațional. 

Cariera si baniCarieră și bani                            
            Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional, neștiind prea clar de unde să începi sau cum să mergi mai departe fiind absolut necesar să pui la punct strategii de lucru, noi modalități de comunicare în relația cu șefii. Poate că nu mai este nevoie să acorzi atenție la orice vorbă aruncată fără rost și să îți vezi pur și simplu de treaba ta.
         Deții suficiente resurse pentru a concretiza proiectele ambițioase și chiar nu vei duce lipsă de idei originale, inițiative, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice reușind să o iei întotdeauna de la capăt, cu calm și răbdare. Tot timpul ai ceva de făcut, de corectat, de finalizat anumite proiecte pe care le-ai lăsat în suspans o vreme. Nu vei duce lipsă de energie și spontaneitate, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura efortului depus.
         Din data de 28 se poate vorbi despre reluarea unei colaborări profesionale, ai ocazia de a renegocia un contract de muncă, sau de a reveni asupra unui parteneriat care ți-a adus beneficii în trecut. Nu este exclus să apară noi oferte de muncă sau primești oportunități de urmare a unor cursuri de perfecționare care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat în carieră.
        Este o lună în care muncești mult și cu spor, chiar dacă ai sentimentul că muncești în zadar sau nu îți este apreciată munca la adevărata valoare. Este important să dai dovadă de precauție și să nu dai „vrabia din mână pe cea de pe gard” sperând că, dacă lași la o parte un job stabil dar mai prost plătit pentru următorul, mai bine remunerat, atunci chiar îți va fi mai bine. Este necesar să îți asiguri spatele și să ai pregătite strategii pe termen lung. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe sprijinul venit din partea colegilor și/sau colaboratorilor apropiați pentru că te poți aștepta la surprize neplăcute dinspre ei, mai ales în preajma datelor de 2, 11, 14 și 18.
        Pot să apară răsturnări de situație, schimbări bruște legate de asocieri nefavorabile fiind astfel provocate și pierderi neașteptate de bani. Se cere maximă prudență, pe tot parcursul acestei perioade. Este o lună în care ai ocazia să te afirmi, cât timp îți asculți propria intuiție, ești organizat și faci față provocărilor apelând la răbdare și diplomație.

SanatateSănătate 
        În această lună te vei preocupa, în mod special, de propria sănătate. Este posibil să iei decizia de a urma o nouă dietă, poți merge mai des la sala de sport sau vei renunța la anumite vicii. Cert este că te poți confrunta cu o perioadă destul de agitată, îndeosebi în prima parte a lunii iar aceasta te poate predispune la probleme renale, insomnii, migrene. Ești predispus și la infecții, afecțiuni în zona brațelor, îndeosebi în ultima parte a lunii. Este posibil să apelezi la terapii alternative, schimbi tratamentul sau îți faci un nou set de analize medicale, mult mai amănunțite.