Luna octombrie 2020, Scorpion

Octombrie 2020, Scorpion
 008 Scorpion        În această perioadă vei pune mai mult accent pe relații, evoluția în plan personal dar și pe reevaluarea relației de cuplu sau a unui parteneriat important. Oricât ai vrea să clădești ceva, parcă tot apar evenimente neprevăzute, menite să-ți dea peste cap strategiile și ideile la care ai depus mult efort. Este o lună în care treci de la starea de instrospecție, de visare, detașare de problemele cotidiene, la starea de reevaluare, de reconfigurare a vieții personale și relaționale. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre șansa de a reevalua propriile aspirații, dorințe, de a relua aspecte care vizează, fie o relație de prietenie, fie corecții care vizează acte, documente oficiale, un eventual partaj în care ești implicat, poți relua unele discuții legate de o moștenire. Este o lună în care ți se dă șansa de a „renaște din cenușă”, asemeni păsării Phoenix. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                         
      Este o lună în care relația de cuplu poate trece prin tot felul de schimbări care te vor avantaja, cât timp nu te vei încăpățâna să mergi pe o direcție care nu ți-a adus nimic bun până acum. La începutul perioadei ești predispus la probleme de relaționare cu familia sau rudele apropiate datorită bârfelor, discuțiilor fără sens riscând astfel să pierzi din vedere adevăratul scop, ceea ce contează pentru tine, în adevăratul sens al cuvântului. Până în data de 13 ești mult mai comunicativ în relația de cuplu, capabil să explici clar, coerent punctul de vedere și astfel reușești să aplanezi eventualele conflicte în relația de mariaj.
            În preajma datei de 20 tensiunile care mocneau de ceva timp sunt aduse la suprafață în mod oarecum neașteptat predispunând la transformări iremediabile în relația de cuplu. Este, de fapt, șansa de a face curățenie, de a te elibera dintr-o relație provocatoare de mari suferințe astfel că, în prima parte a lunii, ești în căutarea adevărului, a ceea ce vrei de la tine dar și de la partenerul de viață, vrei să afli dacă ceea ce primești acum este ceea ce ai nevoie. Răspunsurile mult așteptate, vis-a-vis de relația de mariaj, le vei primi în preajma datei de 31. Atenție însă, ești predispus la certuri în relația cu părinții sau poți ajunge la tot felul de neplăceri cu partenerul de viață datorate, în mare parte, implicării neinspirate a părinților.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă, te confrunți cu oarecare teamă de a da startul unei relații de amor sau pur și simplu ai tendința să faci alegeri greșite în plan amoros așa că nu te grăbi să sari în brațele oricui îți face declarații de dragoste foarte bine meșteșugite, menite să te facă să nu mai vezi cu cine ai de-a face. În intervalul 14 – 28 se poate vorbi despre o reevaluare a relației de mariaj fiind predispus la tot felul de contraziceri, reproșuri, aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația. Evită să împărtășești cu părinții eventualele probleme din relația de cuplu întrucât riști să strici și mai mult ceea ce ai construit cu efort.
         Spre sfârșitul lunii există riscul să aibă loc discuții neplăcute, se revine asupra unor probleme din cadrul relației de mariaj, în urma aflării unor secrete și astfel iei decizii bruște, pe care să le regreți mai târziu. Totul va depinde de alegerea pe care o faci și dacă ești decis să pui mai mult preț pe sentimente decât pe latura materială.

Cariera si baniCarieră și bani
          Este un început de lună destul de provocator, în ceea ce privește o relație de colaborare sau un parteneriat, pentru că ești predispus la furt de idei, acțiuni injuste venite din partea unor dușmani ascunși, de la persoane pe care le considerai a fi de partea ta și cu care ai împărtășit idei, proiecte importante pentru tine. Este momentul să vezi care sunt persoanele care te-au trădat, de-a lungul timpului.
        La sfârșitul lunii se deschid noi perspective de a câștiga mai mulți bani, de a te relansa în cadrul unui proiect profesional, ca urmare a capacităților tale intelectuale. Dai dovadă de mai multă încredere și optimism iar aceasta te va ajuta în privința negocierilor. Chiar dacă te vei confrunta cu tot felul de critici, invidii numai de tine va depinde să întorci atacurile adversarilor în favoarea ta devenind mult mai organizat, mai ambițios și dornic să clădești ceva statornic, pe termen îndelungat. Nu vei fi scutit nici de surprize neplăcute în cadrul unei afaceri, un parteneriat, spre sfârșitul lunii. Ești susținut de oameni cu funcții de răspundere, de experți pentru a depăși orice eventuală pierdere în carieră.
        Este o lună favorabilă în plan financiar, îndeosebi în a doua parte a perioadei, atunci când deja ai văzut de unde vin pierderile, ce anume a declanșat anumite pagube de natură financiară știind cum să intervii cât mai prompt pentru a atrage câștigurile, banii de care ai nevoie. Nu este o lună prea grozavă pentru investițiile pe termen lung, tot ce ai de făcut este să o lași mai ușor cu asocierile și implicarea într-un nou parteneriat. Evită jocurile de noroc! La sfârșitul lunii este bine să faci reevaluarea unei relații de parteneriat sau a unei colaborări care s-a dovedit foarte păguboasă, din multe puncte de vedere. Ai capacitatea de a găsi soluții ingenioase, atunci când nimeni nu mai speră.

SanatateSănătate
      Ești predispus la afecțiuni renale, lovituri în zona brațelor, dureri de oase sau ale încheieturilor. Este nevoie de multă chibzuință, atunci când vorbim despre alimentație fiind foarte important să eviți excesele, de orice fel. În ultimul decan al acestei luni nu te bucuri de o vitalitate foarte bună. Este posibil să revină probleme mai vechi de sănătate și este nevoie de măsuri prompte, eventual schimbând tratamentul sau medicul. Acordă o atenție specială la sănătate spre sfârșitul lunii analizate și nu te agita prea mult pentru lucruri inutile.