Luna octombrie 2020, Pești

Octombrie 2020, Pești
012 Pesti       Putem vorbi despre o lună cu bune și rele. Cert este că treci printr-o perioadă de transformări destul de profunde, este un timp favorabil pentru aprofundarea unor experiențe, evenimente de viață care sunt menite să te pună în gardă. Încearcă să abordezi propria existență din cu totul alt punct de vedere sau măcar să privești dincolo de aparențe. Este, de fapt, momentul de trezire, de revelații pe care le poți avea, mai ales în partea a doua a perioadei. Toate acestea vor depinde și de gradul de maturitate, dezvoltare în plan spiritual. Se anunță călătorii prin locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp, reîntâlnirea cu persoane aflate în străinătate sau de altă naționalitate. Ești mult mai atras de spiritualitate reușind să îți canalizezi atenția către tot ceea ce ține de progresul personal. Poți începe acum studiul unor noi domenii ale cunoașterii: religie, filozofie, esoterism. Este momentul oportun pentru continuarea studiilor la nivel superior, facultate, masterat, doctorat sau studii de perfecționare. Cresc șansele de a călători peste hotare. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „În certuri cine se bagă, parte trebuie să tragă.” Anton Pann

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
       Perioada debutează fără ca lucrurile să se deruleze așa cum sperai, în zona personală. Ești predispus la certuri, contraziceri, reproșuri, gelozie nefondată venite din partea partenerului de viață, încă de la începutul lunii, motivul principal fiind intervenția neinspirată venită din partea unor prieteni. Starea de nehotărâre, oboseala, munca excesivă sunt menite să amplifice starea de tensiune în relația de mariaj. Este posibil să încerci acum să-ți domini partenerul, devii posesiv exprimându-ți direct, deschis nemulțumirile iar aceasta te va face destul de agresiv în ochii partenerului. Încearcă să-ți canalizezi energia către o direcție mult mai constructivă altfel poți ajunge la probleme serioase în relația de mariaj și care vor fi greu sau chiar imposibil de remediat. În această lună este nevoie de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată în străinătate. Este o perioadă de reevaluare a relației de dragoste, poți chiar să te revezi cu o persoană după mulți ani.
         Dacă ești singur atunci se pare că ceva te îndeamnă să te implici, trup și suflet, într-o relație de dragoste care pare să promită foarte mult sperând ca aceasta să fie mai mult decât o simplă relație de amor. Ai tendința de a te implica într-o relație, doar pentru a-ți demonstra că poți și meriți să ai parte de iubire. Cert este că, până în data de 28, crește și mai mult doza de pasiune, senzualitate, posibilitatea de a te implica în relații care pun mare preț doar pe aspectul fizic, sexualitate.
        Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață, eventual peste hotare. Spre sfârșitul lunii există șanse mari de a te implica într-o relație sentimentală care poate să trezească în tine pasiuni de care nu credeai că ești capabil. Este o perioadă favorabilă în plan sentimental, dacă dai dovadă de ceva prudență și spirit rațional și nu te entuziasmezi prea tare întrucât ai tendința să faci alegeri greșite.

Cariera si baniCarieră și bani                
          Se poate vorbi despre o perioadă foarte dinamică, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat important. Te poți aștepta și la unele surprize neplăcute venite din partea unui asociat, în preajma datei de 17. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe promisiunile financiare venite din partea unui partener de afaceri. Este foarte posibil să fii furat, păgubit, pe la jumătatea acestei luni. Nu este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar, fie că vorbim despre bani veniți din muncă proprie, fie că aceștia pot proveni dintr-un partaj, o moștenire sau chiar din cadouri. Debordezi de inspirație și creativitate, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din grupul tău de lucru. În preajma datei de 31 este vorba despre reevaluarea unui contract de colaborare, de muncă, poate chiar vrei să renunți la un job care nu te avantajează din diferite motive.
            Fii prudent la sfrâșitul lunii, în ceea ce privește demararea unei colaborări, semnarea de contracte cu o firmă străină întrucât ești predispus la tot felul de încurcături legate de acte, documente oficiale, pierderi care te pot afecta, din punct de evdere material, pe termen îndelungat.

SanatateSănătate
      În prima parte a acestei luni te poți confrunta cu o stare de oboseală generală, un sistem imunitar destul de slăbit, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere. Va trebui să fii mult mai atent la propriul organism, îndeosebi la sfârșitul perioadei. Va trebui să adopți un regim alimentar mult mai echilibrat și mai sănătos. Ești predispus la indigestii, infecții, stări febrile, lovituri, migrene, dureri de spate, probleme stomatologice.