Luna octombrie 2020, Fecioară

Octombrie 2020, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui știind cum să atragi de partea ta oamenii de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit  proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești mult mai practic în activitățile pe care le desfășori acum având abilități deosebite, atunci când vine vorba despre negociere, comerț, relația cu clienții. Ai ocazia să îți lărgești orizontul cunoașterii dezvoltându-ți potențialul intelectual și relațional. Dai dovadă de mai multă maturitate în gândire, în tot ceea ce ține de studii și relația cu rudele apropiate. Urmează o perioadă deosebită, în care ai șansa de a urma sau relua cursuri de perfecționare sau vei susține concursuri, examene, orice implică studiu, acumulare de informații. Din data de 23 dai dovadă de mai multă deschidere, onestitate și generozitate în relația cu vecinii, frații. Au loc acum deplasări mai frecvente, activități comerciale favorabile, călătorii, întâlniri cu oameni interesanți. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
         Începutul acestei luni te aduce față în față cu nevoia de transformare în cadrul unei relații sentimentale. S-ar putea ca anumite discuții pe tema banilor să declanșeze reacții nu tocmai pozitive în cadrul unei relații de amor. Pe de altă parte este șansa de a vedea care sunt prioritățile persoanei iubite, ce vă leagă, de fapt. Este o relație de dragoste destul de confuză dar care te ajută să progresezi, să observi ce vrei de la celălalt și dacă ești dispus să faci anumite compromisuri de dragul persoanei iubite. Este nevoie de fapte, nu doar de promisiuni deșarte astfel că se recomandă mai multă atenție la ceea ce îți spune intuiția, vis-a-vis de o relație de dragoste.
        Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile nu sunt chiar atât de plăcute confruntându-te cu teama, sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare sau că ți se ascunde ceva. Comunici eficient cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești dispus să îi acorzi mai multă atenție și să împărtășești proiectele care vizează casa, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință. Nu este exclus să se tensioneze relația de cuplu având ca subiect principal copilul, educația acestuia. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu te hazardezi în a spune lucruri care pot să rănească profund partenerul, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Se recomandă mai multă atenție la modul în care relaționezi cu o persoană de sex opus, îndeosebi din data de 14, atunci când există riscul să spui una și să se înțeleagă cu totul altceva. Ai tendința de a fi prea critic și chiar răzbunător, îndeosebi  în a doua parte a lunii,  iar acest lucru nu va face decât să atragă și mai mult starea de nemulțumire în viața ta. Este recomandat să nu mai „anchetezi” fiecare acțiune, să o lași mai ușor cu neîncrederea și să pui mai mult preț pe respect și comunicare, atunci când vine vorba despre relația în doi. Parcă nu mai ești așa de incisiv și neîncrezător, ba chiar ești dispus să le sari în ajutor celor dragi, familiei, copilului, ești dornic să faci cadouri, mai ales spre sfârșitul lunii analizate.

Cariera si baniCarieră și bani             
         Este o lună în care îți vei concentra atenția și energia în zona banilor și a locului de muncă. Începutul acestei perioade ar putea să îți aducă probleme financiare cerându-se o atentă reevaluare a propriului buget sau a unor contracte de colaborare. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de documente sau în ceea ce privește semnarea de noi contracte, îndeosebi în adoua parte a lunii. Totul depinde de atenția, răbdarea și diplomația de care vei da dovadă pentru a reuși să obții colaborările de care ai atât de multă nevoie.
            Este posibil să fii nedreptățit la bani sau poți primi sancțiuni, mai ales la jumătatea perioadei. După această dată sunt favorizate relațiile de parteneriat sau lansarea de noi afaceri. Cert este că reușești să faci față cu succes competiției și eventualelor pierderi financiare știind să acționezi cu fermitate și ambiție în momentele limită. Orice pierdere te va ambiționa și mai mult să lupți pentru a redobândi statutul pierdut sau pentru a obține un post la care visezi de ceva timp. Sunt favorizate acum relațiile de parteneriat, de afaceri, demarate cu ceva timp în urmă.  Este o lună în care ai ocazia să constați că „tot răul a fost spre binele de mai târziu”. Va trebui totuși să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre investiții, pe tot parcursul acestei luni.
        Spre sfârșitul lunii ești predispus la implicarea în discuții neplăcute, contraziceri în relația cu rudele apropiate pe tema banilor, a unei investiții făcute în trecut. Nu este exclus să primești bani în urma unei recalculări salariale sau a unei investiții făcute în trecut.

SanatateSănătate
      Până în data de 23 te simți plin de dinamism, dornic să faci cât mai multe treburi, în același timp, numai că există riscul de a te epuiza fizic și mental, îndeosebi până la jumătatea perioadei analizate. Ești predispus la accidente, răniri, căzături prin gospodărie, mai ales în a doua parte a lunii. Ești agitat, impulsiv în relația cu ceilalți, ceea ce ar putea amplifica stările febrile. Este recomandată acordarea unei atenții speciale la modul în care mânuiești obiectele, felul în care conduci automobilul personal și chiar modul în care traversezi strada, îndeosebi din data de 14. Spre sfârșitul acestei luni se mai liniștesc oarecum lucrurile, în privința sănătății, eventual vei găsi un tratament eficient pentru problemele de sănătate cu care te confrunți.