Luna octombrie 2020, Capricorn

Octombrie 2020, Capricorn
010 Capricorn       Este o lună în care îți concentrezi atenția și energia către zona carierei, fără a neglija aspectele care țin de relația cu prietenii, călătorii și studii. Este o perioadă în care îți iei în serios rolul social și profesional îndeplinindu-ți cu responsabilitate atribuțiile care îți revin. Ești generos cu oamenii care te susțin în demersurile tale având permanent ceva de împărtășit cu cei cărora simți că le pasă, cu adevărat, de tine. Ești concentrat pe consolidare, construcție, pe trierea colaboratorilor fiind foarte atent la detaliile care contează, ai acum capacitatea de a concretiza orice ți-ai propus. Misiunea aleasă nu este deloc ușoară dar fiecare provocare aduce cu ea posibilitatea maturizării, devii astfel mai înțelept reușind să acumulezi experiență în plan personal și profesional. Ai ocazia să demarezi acțiuni ambițioase luptând pentru a concretiza un ideal, îndeosebi după data de 23. Este o perioadă în care visele tale pot prinde contur. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
        Este o lună în care te poți aștepta la tot felul de confruntări în relația de mariaj, datorate, în mare parte, unei prea mari preocupări din partea ta, vis-a-vis de carieră și eventuale probleme de natură profesională. Pentru ca lucrurile să meargă bine, în relație, ar trebui să fii mult mai atent la timpul oferit partenerului de viață și să o lași mai ușor cu prietenii, ieșirile cu aceștia considerând că „așa se cade”. Ai tendința să privești mariajul ca pe o datorie și nu ca pe o relație care îți aduce beneficii, în sensul progresului personal. Încearcă să discuți mult mai sincer, deschis despre eventualele probleme cu care te confrunți și fă din partener un adevărat aliat. Punând accent pe organizare, fiind atent  la detalii, vei reuși să atragi atenția celui drag. Nu te mai victimiza și las-o mai ușor cu latura materială a existenței considerând că fără efortul tău suprem nu se va putea menține starea de liniște și echilibru în familie. Este important să muncești dar și să iubești și să te faci iubit, să apreciezi eforturile venite din partea partenerului de viață.
            În preajma datei de 9 te poți confrunta cu pierderi datorate, în primul rând, egoului tău exagerat sau a tendinței de a fi avar, de aici pot să apară conflicte în relația de mariaj. Cu toate acestea preferi să păstrezi trăirile proprii ascunse, dorințele sau, pur și simplu, îți vine foarte greu să exteriorizezi sentimentele de iubire, de afecțiune. Ai multe întrebări pe care nu reușești să le exprimi, te poți lăsa copleșit de umbrele trecutului, de o dezamăgire în dragoste. Prima parte a acestei luni se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu sexul opus. În partea a doua ai mai multe șanse de socializare, poți să participi la tot felul de întruniri, dai startul unor relații de prietenie mult mai promițătoare, faci planuri de viitor cu persoana iubită, este posibil chiar să pui la cale oficializarea relației de iubire sau te muți împreună cu aceasta.
        Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj există acum tendința de a pune pe primul plan interesul pentru carieră, bani, afaceri, proiectele derulate în comun cu partenerul de viață. Pot să apară unele probleme, discuții legate de copil, de educația acestuia, ajutorul pe care vrei să îl oferi celor dragi, în preajma datei de 31. La sfârșitul perioadei ai ocazia să  primești răspunsuri de unde te aștepți mai puțin fiind aduse la suprafață secrete care vor pune relația de cuplu într-o cu totul altă lumină. Este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și nu prea știi cum să reacționezi.
        Este o lună de reconfigurare a relațiilor de prietenie, este posibil chiar să îți faci un nou cerc de prieteni, să te integrezi cu ușurință în cadrul unei asociații, organizații care îți aduce și beneficii materiale.

Cariera si baniCarieră și bani                     
        În această lună te concentrezi pe realizarea cu bine a sarcinilor de serviciu încercând să treci peste eventualele animozități în relația cu un superior, îndeosebi în preajma datei de 2. Va trebui să te concentrezi pe obiectivele care trebuie realizate cât mai urgent, fără să capitulezi în fața primului obstacol. Te poți confrunta cu pierderi financiare datorită imprudenței venite din partea familiei sau poate fi vorba despre pierderi datorate defectării unui aparat electrocasnic, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este important să conștientizezi că deții informațiile, experiența și cunoștințele necesare progresului în plan profesional iar aceasta te va ajuta să fii cu un pas înaintea concurenței, în cazul în care te-ai decis să ocupi un post de răspundere. Este o perioadă favorabilă pentru a reconfigura anumite alianțe, colaborări sau pentru o reevaluare a carierei și a imaginii în plan public.
         Nimic nu este ușor dar pentru tine munca nu pare a fi o corvoadă știind să muncești susținut, de multe ori uitând să iei pauză, până când nu duci la îndeplinire un obiectiv important. Sunt favorizate activitățile desfășurate în cadrul unei asociații, fundații având șansa de a reîntâlni oameni importanți, care îți împărtășesc idealurile personale și susțin proiectele tale ambițioase, îndeosebi în preajma datei de 28. Atragi de partea ta persoanele care te susțin în concretizarea proiectelor profesionale de anvergură bucurându-te de popularitate și recunoaștere socio-profesională. Va trebui să dai dovadă de calm și diplomație în relația cu superiorii, în preajma datei de 31.

SanatateSănătate     
         Beneficiezi de multă energie, putere de muncă dar ai tendința să exagerezi cu efortul fizic ceea ce ar putea să te predispună la insomnii, dureri de spate, entorse, dureri ale încheieturilor, îndeosebi în prima parte a lunii. Este recomandat să nu neglijezi sănătatea și să adopți un regim de viață și alimentar potrivit nevoilor tale. Spre sfârșitul perioadei ești mult mai atent la propriul organism reușind să ai și momente de răgaz, odihnă și relaxare.