Luna octombrie 2020, Berbec

Octombrie 2020, Berbec
001 Berbec     Este o lună în care dai mai multă valoare relației cu ceilalți, îndeosebi celor de parteneriat și/sau de cuplu. Ai șansa de a conștientiza ce schimbări ai de făcut în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la starea de echilibru. Va trebui să accepți și punctul de vedere al celuilalt, fără a încerca să îți impui punctul de vedere, cu orice preț. Este o perioadă de agitație, de zbatere și dinamism punând mai mult accent pe relațiile interpersonale, pe încercarea de a găsi noi colaboratori, de a crea noi punți de înțelegere, fie că este vorba despre relația de mariaj, fie cea de afaceri, profesională. Poți ajunge la rezultate frumoase de pe urma unor asocieri, totul este să fii pregătit să lași de la tine, fără a renunța însă la principiile de viață. După data de 23 ajungi la o înțelegere mult mai profundă a vieții având ocazia să dezvolți o relație de afaceri, ceea ce îți va aduce beneficii, inclusiv în plan financiar. Ești atras de ocultism, studii metafizice, de posibilitatea de a afla lucrurile ascunse dar și de a atrage mai mult profit de pe urma unor speculații, tranzacții sau chiar de pe urma unei moșteniri. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
          Urmează o perioadă destul de agitată în relația de cuplu încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Încă de la începutul lunii este necesar să găsești noi modalități de a comunica propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață. Nu este exclus să pui pe primul plan cariera și astfel să neglijezi relația de cuplu. Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare, în preajma datei de 2, atunci când ești predispus la o schimbare bruscă de atitudine, te răzgânești sau partenerul poate să ia o decizie care te determină să renunți la un proiect important pentru relația de mariaj. Orgoliul, ego-ul dus la extrem poate conduce la ruperea relației de cuplu, îndeosebi la mijlocul perioadei.  
        Încă din prima parte a acestei luni ești predispus la reluarea unei relații intime, reapariția unei iubiri din trecut poate să îți dea viața personală peste cap neștiind prea clar ce să faci, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. Ceea ce se reia acum îți tulbură, în mod profund, propria existență reușind cu greu să îți găsești echilibrul psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a lunii. Se anunță perioade tensionate în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni fiind nevoie de foarte mult calm, atenție, răbdare, diplomație și tact pentru a încerca să regăsești starea de echilibru sau măcar să reușești să te ții departe de orice tentații. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, îndeosebi din data de 23, fie că vorbim despre partenerul actual, fie te vei implica într-o relație extraconjugală.
        Dacă ești încă singur atunci, este vorba de o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să faci noi cuceriri în plan amoros nefiind exclus să te implici într-o relație din care ai de câștigat și în plan material. Nu se recomandă ca, spre sfârșitul lunii, să îți faci planuri de viitor, vis-a-vis de o relație intimă care riscă să îți creeze tot felul de probleme pe termen îndelungat.
În această lună nu vei duce lipsă de admirație venită din partea sexului opus, te poți implica în relații care te vor răscoli profund neștiind, practic, încotro să te îndrepți, ce anume să alegi, în plan sentimental, relațional.

Cariera si baniCarieră și bani                       
         Este o lună în care se cere mai mult discernământ în ceea ce privește munca și banii. Este o perioadă de reevaluare a resurselor de care dispui. Nu este exclus ca, în prima parte a acestei luni, să treci printr-o perioadă intensă de transformări în plan profesional, să schimbi strategiile de acțiune la locul de muncă, în relația cu colegii. Te simți nedreptățit, trădat, mințit, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii, atunci când multe din intențiile tale pozitive sunt, fie răstălmăcite, fie folosite împotriva ta. Nu este o perioadă favorabilă pentru a împărtăși cu oricine proiectele tale de viitor sau pentru a te asocia cu persoane care nu prezintă garanții morale. Fii atent cu cine te asociezi!
        Până în data de 14 reușești să adopți o atitudine mult mai diplomată observând astfel mult mai bine situațiile dintr-o relație de parteneriat, o asociere, dincolo de aparențe iar aceasta te poate ajuta să iei decizii mult mai eficiente. Chiar dacă tot ai sentimentul, în prima parte a lunii, că toată lumea ți se împotrivește și nimeni nu vrea să ia serios în calcul capacitățile tale creatoare, profesionale ei bine, în a doua parte a perioadei, ai șansa de a obține câștiguri consistente ca urmare a unor investiții inspirate și a conștiinciozității de care dai dovadă. Ești animat de dorința de a duce până la capăt proiectele demarate, de a reconfigura anumite relații de colaborare, de a te face remarcat în mediul de lucru prin seriozitate și o bună organizare a timpului.
        După data de 23 apar noi oportunități de a negocia salariul în favoarea ta sau pentru a primi susținere financiară din partea partenerului de viață sau ca urmare a unei afaceri, investiție financiară făcută în trecut. Nu te grăbi să iei decizii, să semnezi un contract de colaborare sau să faci o schimbare în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Urmează o perioadă de reevaluare, în ceea ce privește plata unor taxe, impozite sau poate fi vorba despre noi posibilități de câștiguri, venite prin intermediul partenerului de viață sau de pe urma unei moșteniri. Poate fi vorba și despre o revendicare a unei proprietăți, un proces câștigat după o perioadă destul de lungă.

SanatateSănătate
         În această perioadă va trebui să acorzi o atenție specială la propriul organism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești foarte solicitat la locul de muncă dar și în ceea ce privește rezolvarea unor probleme relaționale. Starea de stres este posibil să accentueze eventualele probleme care țin de sistemul digestiv și sistemul nervos. Ești predispus la agitație, insomnii, migrene, în preajma datei de 14. În a doua parte a lunii ar trebui să fii mult mai atent întrucât ești predispus la accidente, fracturi, tot felul de răniri, fie că este vorba despre activitățile pe care le desfășori prin casă, gospodărie, fie că te afli la drum, în călătorie. Nu te grăbi!